Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Balatoni út mentén hulladéklerakások Budapesten - Hulladekvadasz.hu

Balatoni út mentén hulladéklerakások Budapesten

A Balatoni út mentén, illetve beljebb az erdős részen illegális hulladéklerakások tarkítják a környezetet Budapest határában.

Újbuda, Kőérberek városrészéhez tartozó területről már több alkalommal kaptunk bejelentéseket, amik ide kattintva elérhetőek.

Rengeteg gumiabroncs és építési hulladék a helyszínen ömlesztve.

Rengeteg gumiabroncs és építési hulladék a helyszínen ömlesztve.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Tisztelt Hölgyem/Uram! A fenti útvonalon sétáltam át ma délelőtt és megdöbbentem. A csatolt néhány képen kívül az egész terület tele van műanyag flakonnal, apróbb szeméttel. Igaz, hogy azon a területen már nem sok cég üzemel, bár sok autó parkolt. Én még nem láttam ilyen szemetes területet Budapesten. Örömömre szolgálna, ha figyelemmel kísérné az Önkormányzat.

Mi történhetett itt? Ki miért hordhatta mindezt ide? Tudja valaki?

Mi történhetett itt? Ki miért hordhatta mindezt ide? Tudja valaki?

A bejelentés időpontja: 2019.01.02.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.444437, 19.003648

[codepeople-post-map]

A Balatoni út mentén elhelyezkedő illegális hulladéklerakások helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...