Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Balatoni út mentén hulladéklerakások Budapesten

A Balatoni út mentén, illetve beljebb az erdős részen illegális hulladéklerakások tarkítják a környezetet Budapest határában.

Újbuda, Kőérberek városrészéhez tartozó területről már több alkalommal kaptunk bejelentéseket, amik ide kattintva elérhetőek.

Rengeteg gumiabroncs és építési hulladék a helyszínen ömlesztve.

Rengeteg gumiabroncs és építési hulladék a helyszínen ömlesztve.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Tisztelt Hölgyem/Uram! A fenti útvonalon sétáltam át ma délelőtt és megdöbbentem. A csatolt néhány képen kívül az egész terület tele van műanyag flakonnal, apróbb szeméttel. Igaz, hogy azon a területen már nem sok cég üzemel, bár sok autó parkolt. Én még nem láttam ilyen szemetes területet Budapesten. Örömömre szolgálna, ha figyelemmel kísérné az Önkormányzat.

Mi történhetett itt? Ki miért hordhatta mindezt ide? Tudja valaki?

Mi történhetett itt? Ki miért hordhatta mindezt ide? Tudja valaki?

A bejelentés időpontja: 2019.01.02.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.444437, 19.003648

A Balatoni út mentén elhelyezkedő illegális hulladéklerakások helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek