Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tűzijáték volt a szegedi Szabadság téri sportpályán - Hulladekvadasz.hu

Tűzijáték volt a szegedi Szabadság téri sportpályán

Tűzijáték volt, de nem is akármilyen a szegedi Szabadság téri sportpályán. A nagy hangulatban ott felejtették a szilveszterezők a szemetüket. Gratulálunk!

Rengeteg szeméttel és sok ártatlan, rémült élőlény (főként kutyák és madarak) halálával járó szilveszteri mulatság mellékterméke a szemét.

Gyerekek játszanak a sportpályán az akár súlyosan szennyező pirotechnikai hulladékok közt.

Gyerekek játszanak a sportpályán az akár súlyosan szennyező pirotechnikai hulladékok közt.

Már több alkalommal felhívtuk rá a figyelmet, hogyha valaki tűzijátékozik az takarítson is fel maga után. Ez a fajta bizonyos határok közé szabályozott, de engedélyezett tevékenység amellett, hogy szennyezi a levegőt (nehézfémeket juttat a levegőbe) többek közt a talajt is szennyezi. Sok esetben a tűzijátékozók ott hagyják a játékuk maradékát. Ilyen esettel találkozhatunk most Szegeden is.

Vajon mennyibe került a szilveszteri tűzijáték vagy mennyibe került volna mindezt kidobni a legközelebbi kukába?

Vajon mennyibe került a szilveszteri tűzijáték vagy mennyibe került volna mindezt kidobni a legközelebbi kukába?

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Ezt a szemetet kedves szórakozók hagyták ott a Szabadság téri sport pályán a szórakozás után, mint az eb azt a bizonyos dolgot. Nem elég hogy őrületbe kergetik a szegény állatokat, de ahhoz sincs elég eszük, hogy eltakarítsanak maguk után… „

 A bejelentés időpontja: 2019.01.01.

Hulladék jellege: kommunális, papír, ipari hulladék.

Helyszín/GPS: 46.234870, 20.133289

[codepeople-post-map]

A szegedi Szabadság tér tűzijáték helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...