Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tetemvár alsósor szemétlerakóvá vált Miskolcon?

Tetemvár alsósor az idő múlásával a szemünk láttára válik illegális szemétlerakóvá Miskolcon. Az utcából már nem az első bejelentést kapjuk.

A környékről napra pontosan közel egy éve kaptunk bejelentést, amiről azóta se tudjuk, hogy megtisztításra került-e? Reményeink szerint az újbóli bejelentés hatására megtörténhet a csoda, és a területet megtisztítják közös erővel a helyi illetékesek.

Van itt minden, egészen a gyermekfürdető kismedencéig.

Van itt minden, egészen a gyermekfürdető kismedencéig.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Miskolc Tetemvar alsósőr 67-en picit túl az utca másik oldalán irdatlan szeméthalom nőtt a domboldalban (is), valószínűsíthetően a környező ‘lakoktól’. Az állapot tarthatatlanná kezd válni, a varosnak tennie kellene valamit a Tetemvaron.”

A bejelentés időpontja: 2019.01.02.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 48.113310, 20.787750

A miskolci Tetemvar alsósor helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek