Tetemvár alsósor szemétlerakóvá vált Miskolcon?

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Tetemvár alsósor az idő múlásával a szemünk láttára válik illegális szemétlerakóvá Miskolcon. Az utcából már nem az első bejelentést kapjuk.

A környékről napra pontosan közel egy éve kaptunk bejelentést, amiről azóta se tudjuk, hogy megtisztításra került-e? Reményeink szerint az újbóli bejelentés hatására megtörténhet a csoda, és a területet megtisztítják közös erővel a helyi illetékesek.

Van itt minden, egészen a gyermekfürdető kismedencéig.

Van itt minden, egészen a gyermekfürdető kismedencéig.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Miskolc Tetemvar alsósőr 67-en picit túl az utca másik oldalán irdatlan szeméthalom nőtt a domboldalban (is), valószínűsíthetően a környező ‘lakoktól’. Az állapot tarthatatlanná kezd válni, a varosnak tennie kellene valamit a Tetemvaron.”

A bejelentés időpontja: 2019.01.02.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 48.113310, 20.787750

[codepeople-post-map]

A miskolci Tetemvar alsósor helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: