Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Karácsonyfák begyűjtése ON! (videóval) - Hulladekvadasz.hu

Karácsonyfák begyűjtése ON! (videóval)

A karácsonyfák begyűjtése minden évben vízkereszt után kezdődik meg, aminek az alkalmával az illetékes szervek több százezer fenyőfát gyűjtenek be.

„Megindultak az úgynevezett fenyőjáratok, amelyek a kidobott karácsonyfákat szállítják el a szemétégetőbe. Csak a fővárosban több, mint fél millió fától szabadulnak meg az egy-másfél hónapos időszak alatt az emberek.” – hangzik el az ATV Híradójának a riportjában, ahol honlapunk főszerkesztője is nyilatkozik a hírműsor szerkesztőinek.

A karácsonyfák utóéletével egy cikk erejéig a Magyar Hírlap is foglakozik, amiben Szebenyi Péter, a hulladekvadasz.hu főszerkesztője és a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke nyilatkozik a hírlap munkatársainak a megkeresésére. A cikk ide kattintva megtekinthető.

Vannak olyan esetek, amikor egyes családoknál a karácsonyi fenyőfa eltávolítása olykor hajmeresztő mutatványokkal társul. A képen egy 4. emeletről kidobott fenyő látható, ahogy egy másik fára akadt fent.

Az ATV Híradójában bemutatót esett még 2012-ben történt. / Forrás: ATV.hu

Az ATV Híradójában bemutatót esett még 2012-ben történt. / Forrás: ATV.hu

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy kézben vigye le a kijelölt hulladékgyűjtő helyre, vagy helyezze szintén kézzel a kommunális hulladékgyűjtője mellé. Semmiféleképp ne probálja kidobni a lakása ablakából a karácsonyi fenyőfáját vagy más hulladékát.

A kidobott karácsonyfák begyűjtése minden évben egy rutin feladatnak számít, ami csak a lakosság megfelelő hozzáállásával jöhet létre.

You may also like...