Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tanyasi hulladékhorror Jakabszálláson - Hulladekvadasz.hu

Tanyasi hulladékhorror Jakabszálláson

Tanyasi hulladékhorror leírhatatlan látványa tárul elénk a bejelentésben kapott képek láttán, a Bács-Kiskun megyei Jakabszálláson.

Igazán sokféle hulladéklerakási módszerrel találkoztunk már a hulladékvadász története során, de úgy érezzük ez a bejelentés is megér egy misét. A képek magukért beszél, ahol az igénytelenség párosul a környezetszennyezéssel. A településről érkezett első bejelentése is egyben. Köszönjük.

Ezzel a képpel akár egy trash art versenyen is nevezhetne a tulajdonos.

Ezzel a képpel akár egy trash art versenyen is nevezhetne a tulajdonos.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szeméttelepnek használják a tanyát, valószínűsítjük, hogy a városi tulajdonos hordja ki. Amit el lehet képzelni. Autógumi, ezerszám pet palac, elektromos gépek pl hűtő. Törött ajtók ablakok, egy nagy rakás üveggyapot jellegű dolog. Szomszéd területünkről irdatlan mennyiségű szemetet szedtünk össze idén amit a szél áthordott. Könnyebb dolgok, zacskók illetve palackok.”

Töménytelen mennyiségű PET-palack a kerítés mellé hányva.

Töménytelen mennyiségű PET-palack a kerítés mellé hányva.

A bejelentés időpontja: 2018.11.25. – A bejelentés 2 hónappal később publikáltunk, aminek okai ide kattintva olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes hulladék.

Egy gócpontja a tanyának, ahol akár még hulladékot is égethetnek.

Egy gócpontja a tanyának, ahol akár még hulladékot is égethetnek.

Helyszín/GPS: 6078 Jakabszállás 4. ker. 18. 0152/19hrsz, GPS: 46.783738, 19.620286

[codepeople-post-map]

Tanyasi hulladékhorror helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Jakabszállás község Bács-Kiskun megye Kecskeméti járásában.

Fekvése
Jakabszállás község Kecskeméttől 17 km-re délnyugatra jó közlekedési adottságokkal rendelkezik: az 54-es út mentén fekszik, áthalad rajta a kiskunsági kisvasút (MÁV 149-es számú vonal, amelyen a személyszállítás 2009. december 13-tól, 2009/2010. évi menetrendváltástól szünetel).[3] A község megközelíthető a település mellett korszerűen kiépített magánrepülőtéren is. A településnek jó az autóbuszközlekedése a megyeszékhely, Kecskemét felé.

Forrás: wikipedia.