Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Olvadt műanyagszag és hulladékfelhalmozás egy isaszegi ingatlanon - Hulladekvadasz.hu

Olvadt műanyagszag és hulladékfelhalmozás egy isaszegi ingatlanon

Olvadt műanyagszag terjeng és hulladékfelhalmozás folyik található egy isaszegi ingatlanon. A képeket és a műholdfelvételeket elnézve ez így is van.

A bejelentésben szereplő ingatlanon minden kétséget kizáróan a hulladéktörvénybe ütköző hulladékfelhalmozás folyik. A bejelentésben leírt hulladékégetés nem bizonyítható, de feltételezhető ennyi hulladék láttán. Reméljük hulladékégetésről nincs és nem is volt szó valójában. A hulladekvadasz.hu új bejelentési aloldalán illegális hulladékégetéssel kapcsolatos bejelentéseket is várunk 2019-től.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Igazán nagy mennyiségű szemét az Isaszeg-i csomagban, ez látható a Google műholdas nézetben … és még mindig növekszik, komoly tűzveszélyt és kellemetlen szagot okoz. A parcella lakói is mérgező hulladékot égetnek, ami 300 méter távolságra észrevehetővé teszi az olvadt műanyag füstjét és illatát.”

A bejelentés időpontja: 2019.01.16.

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.546755, 19.386133

[codepeople-post-map]

Az olvadt műanyagszag és a rengeteg szemét helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...