Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Olvadt műanyagszag és hulladékfelhalmozás egy isaszegi ingatlanon

Olvadt műanyagszag terjeng és hulladékfelhalmozás folyik található egy isaszegi ingatlanon. A képeket és a műholdfelvételeket elnézve ez így is van.

A bejelentésben szereplő ingatlanon minden kétséget kizáróan a hulladéktörvénybe ütköző hulladékfelhalmozás folyik. A bejelentésben leírt hulladékégetés nem bizonyítható, de feltételezhető ennyi hulladék láttán. Reméljük hulladékégetésről nincs és nem is volt szó valójában. A hulladekvadasz.hu új bejelentési aloldalán illegális hulladékégetéssel kapcsolatos bejelentéseket is várunk 2019-től.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Igazán nagy mennyiségű szemét az Isaszeg-i csomagban, ez látható a Google műholdas nézetben … és még mindig növekszik, komoly tűzveszélyt és kellemetlen szagot okoz. A parcella lakói is mérgező hulladékot égetnek, ami 300 méter távolságra észrevehetővé teszi az olvadt műanyag füstjét és illatát.”

A bejelentés időpontja: 2019.01.16.

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.546755, 19.386133

Az olvadt műanyagszag és a rengeteg szemét helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek