Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Karc Fm műsorán a JÖN Füst-Öl kampánya

A Karc Fm 105,9 Spájz című műsorán szó volt a JÖN Alapítvány Füst-Öl kampányáról, a hulladékégetés egészségügyi kockázatairól és a cigicsikkmentes februárról.

A Spájz című magazin műsorvezetője, Csesznák Anikó kérdezte Szebenyi Péter környezetmérnököt, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnökét a Füst-Öl, avagy az illegális hulladékégetés ROSSZ! című szemléletformáló kampányról, illetve a Cigicsikkmentes február kihívásról.

Szebenyi Péter, a Karc FM 105,9 rádió stúdiójában beszélt a JÖN Füst-Öl kampányról.

Szebenyi Péter, a Karc FM 105,9 rádió stúdiójában beszélt a JÖN Füst-Öl kampányról.

A műsor második részében szó volt a légszennyezés egészségügyi hatásairól, amivel kapcsolatban, Dr. Müller Veronikát a Semmelweis Egyetem, Pulmonológiai klinika igazgatóját kérdezte. Itt szó esett arról is, hogy több tanulmány is bizonyítja, hogy a rossz levegő várandós anyáknál vetélést okozhat.

A teljes adás visszahallgatható a Mixcloud-ról. 4:50 perctől hallható az interjú.

A Karc Fm Spájz című műsorában való korábbi JÖN-ös szereplést ide kattintva lehet megtekinteni.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek