Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Millásreggeli műsorában a Cigicsikkmentes február - Hulladekvadasz.hu

Millásreggeli műsorában a Cigicsikkmentes február

A Millásreggeli műsorvezetőinek az érdeklődését is felkeltette a JÖN Alapítványunk, Füst-Öl kampányának a Cigicsikkmentes február kihívása.

Az eldobált cigicsikkek hazai és globális hulladékproblémáiról és azok eredetéről kérdezték, Szebenyi Pétert, a környezetmérnököt, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnökét. A teljes interjú visszahallgatható a műsor internetes oldalán ide kattintva.

A műsorban Szebenyi Péter beszélt a szemléletformáló kampány indításának okairól, a probléma lehetséges megoldásairól.

A műsorban Szebenyi Péter beszélt a szemléletformáló kampány indításának okairól, a probléma lehetséges megoldásairól.

A műsorban szó volt a cigicsikkmentes február esemény elemeiről, ami többek közt: cigicsikktartó tárolók, egyedi kukák kihelyezéséről, illetve szemléletformáló cikkek, figyelemfelkeltő videók megosztásáról és #nemdobomel #cigicsikmentes hashtagek használatának ösztönzéséről fog szólni.

Hála a Millásreggeli szerkesztőinek a kedves hallgatók is tájékoztatást kaphattak arról, hogy mennyire is károsak az eldobált cigicsikkek.

You may also like...