Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Millásreggeli műsorában a Cigicsikkmentes február

A Millásreggeli műsorvezetőinek az érdeklődését is felkeltette a JÖN Alapítványunk, Füst-Öl kampányának a Cigicsikkmentes február kihívása.

Az eldobált cigicsikkek hazai és globális hulladékproblémáiról és azok eredetéről kérdezték, Szebenyi Pétert, a környezetmérnököt, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnökét. A teljes interjú visszahallgatható a műsor internetes oldalán ide kattintva.

A műsorban Szebenyi Péter beszélt a szemléletformáló kampány indításának okairól, a probléma lehetséges megoldásairól.

A műsorban Szebenyi Péter beszélt a szemléletformáló kampány indításának okairól, a probléma lehetséges megoldásairól.

A műsorban szó volt a cigicsikkmentes február esemény elemeiről, ami többek közt: cigicsikktartó tárolók, egyedi kukák kihelyezéséről, illetve szemléletformáló cikkek, figyelemfelkeltő videók megosztásáról és #nemdobomel #cigicsikmentes hashtagek használatának ösztönzéséről fog szólni.

Hála a Millásreggeli szerkesztőinek a kedves hallgatók is tájékoztatást kaphattak arról, hogy mennyire is károsak az eldobált cigicsikkek.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek