Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Izabella híd melletti hulladékmező Szegeden - Hulladekvadasz.hu

Izabella híd melletti hulladékmező Szegeden

Izabella híd melletti illegális hulladékmezőre lett figyelmes egy arra járó hulladékvadászunk, aki telefont ragadott és levadászta hulladéktrófeáját.

Szeged, Csongrád megye nagyvárosából már szép számmal kaptunk bejelentéseket, amit továbbítottunk az illetékeseknek. A korábbi bejelentések és azok megoldásai ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Remélem a címet jól mértem be a térkép alapján. Szeged városa felé tartunk és megyünk fel az -ra, a híd elején jobbra kell kanyarodni a töltésre. A töltés elején a bal oldalon kisebb-nagyobb méretű szemét szanaszét nem kis mennyiségben található sajnos. Tisztelet! Köszönet! Hála!

A bejelentés időpontja: 2019.02.01..

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes, építési hulladék.

Helyszín/GPS: Szeged, Dorozsmai út 1.

[codepeople-post-map]

A szegedi Izabella híd helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...