Izabella híd melletti hulladékmező Szegeden

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Izabella híd melletti illegális hulladékmezőre lett figyelmes egy arra járó hulladékvadászunk, aki telefont ragadott és levadászta hulladéktrófeáját.

Szeged, Csongrád megye nagyvárosából már szép számmal kaptunk bejelentéseket, amit továbbítottunk az illetékeseknek. A korábbi bejelentések és azok megoldásai ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Remélem a címet jól mértem be a térkép alapján. Szeged városa felé tartunk és megyünk fel az -ra, a híd elején jobbra kell kanyarodni a töltésre. A töltés elején a bal oldalon kisebb-nagyobb méretű szemét szanaszét nem kis mennyiségben található sajnos. Tisztelet! Köszönet! Hála!

A bejelentés időpontja: 2019.02.01..

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes, építési hulladék.

Helyszín/GPS: Szeged, Dorozsmai út 1.

[codepeople-post-map]

A szegedi Izabella híd helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: