Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Töltéstava külterületén brutális hulladékkupac - Hulladekvadasz.hu

Töltéstava külterületén brutális hulladékkupac

Töltéstava külterületén a bejelentő állítása szerint brutálisan kinéző hulladékkupac terül el, mindössze pár kilométerre Győrtől.

A Győr-Moson-Sopron megye község területéről érkezett bejelentésben több tonna építési és kommunális hulladék látható. Egy tipikus külterületi szemétdomb, ahol a szemetelők szabadon garázdálkodhatnak.

Töltéstava külterületén brutális hulladékkupac

Töltéstava külterületén brutális hulladékkupac

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Ha az M1 autópálya Győrt elkerülő szakaszáról lehajtunk a 81-es főútra, Töltéstava irányába, kb. 700 m után balra nyilik egy dűlőút (Dr- Piroth Endre Mentálhigiénés Otthon közelében). A 81-es  főútról lehajtva az említett dűlőútra, folyamatosak a hulladék kupacok, majd kb 100 m után következik egy össznépi szemétlerakó. Már a műholdas képen is látható. Brutális méretű hulladék hegy, amit több teherautóval lehetne csak elszállítani.”

A bejelentés időpontja: 2019.02.10.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.645211, 17.727580

[codepeople-post-map]

Töltéstava külterületének a helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Fekvése
A község a Győrt délről övező agglomerációs gyűrű része. A 81-es számú, Székesfehérvárra vezető főút mellett, Győrtől 9 km távolságra található, a Győrt elkerülő autópálya leágazásánál.

Története és mai élete
Mai területe 1934. január 1-jén vált ki Pér község területéből, és ekkor alakult önálló közigazgatási egységgé. A település három nagyobb puszta egyesüléséből (Töltéstava, Táplány-puszta, Söptér-puszta) fejlődött önálló községgé.

A község Győr peremén éli mindennapi életét. A győri vállalatok felszívták a hetvenes évek elejére azt a feleslegessé vált munkaerőt, melyet a mezőgazdaság már nem tudott foglalkoztatni. A rendszerváltás környékén a falura költözési hullám miatt nőtt meg a község népesség száma. A növekedési trend tartósnak ígérkezik, mert a község infrastruktúrája kiépült. A város közelsége és a falusias „nyugodtság” kedvező irányultságként hat.

A településen az alapvető vonalas és intézményi infrastruktúrák megtalálhatók. A község rendelkezik: házi-, gyermek és fogorvossal, valamint védőnővel. Napköziotthonos óvodája és Általános Közművelődési Intézménye van, mely magában foglalja az általános iskolát. Ez utóbbi két intézményt az elmúlt években felújították.

Forrás: wikipedia.