Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rendszám nélküli Fiát fizetős parkolási övezetben | Zugló

Rendszám nélküli Fiát foglalja a szó szerint az értékes parkolási és fizetős helyszínt Zuglóban. Mindezt pofátlan módon, teljesen ingyenesen.

Frissítve
2019.02.21.

A bejelentés után 2 nappal a legalább féléve ott veszteglő rendszám nélküli autót a területről elszállították:

Ezt az értesítést kaptuk:
“Elvitték. Rendszám nélküli, zöld Fiat Bravo, elszállítás ideje és helye: 2019. 02. 20. 08:53 perc, Bp., XIV. kerület, Mogyoródi út 2. szám elől.”

Köszönjük az illetékes szervek gyors intézkedését.


Korábban
2019.02.18.

Ezt állítja a bejelentő, aki már többszöri alkalommal hívja fel a figyelmet erre az elhagyott személy-gépjárműre. Kis érdekesség, hogy a honlapunk 3 éves fennállása során Zuglóból kaptuk eddig legtöbb autóronccsal, vagy rendszám nélküli autóval kapcsolatos bejelentést. A mostani helyszín a Hungária körút és a Mogyoródi út sarkán van, közvetlen szomszédságában a Papp László Sportaréna.

Rendszám nélküli Fiát ütötten-kopottan, rozsdásan leeresztett kerékkel a Hungária körút melletti parkolóban.

Rendszám nélküli Fiát ütötten-kopottan, rozsdásan leeresztett kerékkel a Hungária körút melletti parkolóban.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Hogyan parkolj fizetős övezetben, ingyenesen? 1. Tedd le a roncsodat, ahol csak szeretnéd 2. Vedd le a rendszámot 3. Élvezd az ingyenes parkolást! (Ez a kocsi fél éve rohad a fizetős övezet közepén, de mivel nincs rendszáma, nem büntethető, ezért eddig ez senkit nem érdekelt) Pontos helyszín: 47.502639, 19.108139 Üdvözlettel: egy olvasótok.”

A bejelentés időpontja: 2019.02.18.

Hulladék jellege: autóroncs.

Helyszín/GPS: 47.502639, 19.108139

Rendszám nélküli Fiát helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek