Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rendszám nélküli Fiát fizetős parkolási övezetben | Zugló - Hulladekvadasz.hu

Rendszám nélküli Fiát fizetős parkolási övezetben | Zugló

Rendszám nélküli Fiát foglalja a szó szerint az értékes parkolási és fizetős helyszínt Zuglóban. Mindezt pofátlan módon, teljesen ingyenesen.

Frissítve
2019.02.21.

A bejelentés után 2 nappal a legalább féléve ott veszteglő rendszám nélküli autót a területről elszállították:

Ezt az értesítést kaptuk:
„Elvitték. Rendszám nélküli, zöld Fiat Bravo, elszállítás ideje és helye: 2019. 02. 20. 08:53 perc, Bp., XIV. kerület, Mogyoródi út 2. szám elől.”

Köszönjük az illetékes szervek gyors intézkedését.


Korábban
2019.02.18.

Ezt állítja a bejelentő, aki már többszöri alkalommal hívja fel a figyelmet erre az elhagyott személy-gépjárműre. Kis érdekesség, hogy a honlapunk 3 éves fennállása során Zuglóból kaptuk eddig legtöbb autóronccsal, vagy rendszám nélküli autóval kapcsolatos bejelentést. A mostani helyszín a Hungária körút és a Mogyoródi út sarkán van, közvetlen szomszédságában a Papp László Sportaréna.

Rendszám nélküli Fiát ütötten-kopottan, rozsdásan leeresztett kerékkel a Hungária körút melletti parkolóban.

Rendszám nélküli Fiát ütötten-kopottan, rozsdásan leeresztett kerékkel a Hungária körút melletti parkolóban.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Hogyan parkolj fizetős övezetben, ingyenesen? 1. Tedd le a roncsodat, ahol csak szeretnéd 2. Vedd le a rendszámot 3. Élvezd az ingyenes parkolást! (Ez a kocsi fél éve rohad a fizetős övezet közepén, de mivel nincs rendszáma, nem büntethető, ezért eddig ez senkit nem érdekelt) Pontos helyszín: 47.502639, 19.108139 Üdvözlettel: egy olvasótok.”

A bejelentés időpontja: 2019.02.18.

Hulladék jellege: autóroncs.

Helyszín/GPS: 47.502639, 19.108139

[codepeople-post-map]

Rendszám nélküli Fiát helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...