Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemeteszsákok, amikkel 11 laptopot loptak el - Hulladekvadasz.hu

Szemeteszsákok, amikkel 11 laptopot loptak el

Szemeteszsákok rendeltetésszerütlen használatával 11 laptopot lopott el két takarító, akiket vesztükre raktárhelyiség biztonsági kamerái buktattak le.

A belvárosi nyomozók bíróság elé állítási javaslattal zárják az ügyét annak a házaspárnak, akik takarítóként több laptopot is elloptak egy irodából.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 48 éves Cs. Lászlóné és férje, az 53 éves Cs. László 2018 decembere óta több számítástechnikai eszközt lopott egy belvárosi irodából. Az elkövetők takarítóként bementek a zárt irodákba is, ahonnan a szemeteszsákokba rejtve elloptak tizenegy laptopot. A dolgozók 2019. február 18-án délután tetten érték a párost, és azonnal értesítették a rendőröket, akik a helyszínen elfogták az elkövetőket.

A Biblia Tízparancsolata egyértelműen kimondja: Ne lopj!

A rendőrök a nő és a férfi józsefvárosi lakásán hiánytalanul megtalálták a közel kétmillió forint értékű laptopokat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói Cs. Lászlónét és férjét lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratot bíróság elé állítási javaslattal adják át az illetékes ügyészségnek.

Senkinek se javasoljuk a szemeteszsákok ilyesfajta felhasználását, inkább irány velük szemetet szedni, de azt is csak lebomló szemeteszsákkal.

Ha szemetet szednél vagy szemétszedési akciót szerveznél, akkor ajánljuk figyelmedbe a szemetszedes.hu társhonlapunkat, vagy a Teszedd 2019 -es eseményét.

Forrás: police.hu

You may also like...