Szemeteszsákok, amikkel 11 laptopot loptak el

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Szemeteszsákok rendeltetésszerütlen használatával 11 laptopot lopott el két takarító, akiket vesztükre raktárhelyiség biztonsági kamerái buktattak le.

A belvárosi nyomozók bíróság elé állítási javaslattal zárják az ügyét annak a házaspárnak, akik takarítóként több laptopot is elloptak egy irodából.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 48 éves Cs. Lászlóné és férje, az 53 éves Cs. László 2018 decembere óta több számítástechnikai eszközt lopott egy belvárosi irodából. Az elkövetők takarítóként bementek a zárt irodákba is, ahonnan a szemeteszsákokba rejtve elloptak tizenegy laptopot. A dolgozók 2019. február 18-án délután tetten érték a párost, és azonnal értesítették a rendőröket, akik a helyszínen elfogták az elkövetőket.

A Biblia Tízparancsolata egyértelműen kimondja: Ne lopj!

A rendőrök a nő és a férfi józsefvárosi lakásán hiánytalanul megtalálták a közel kétmillió forint értékű laptopokat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói Cs. Lászlónét és férjét lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratot bíróság elé állítási javaslattal adják át az illetékes ügyészségnek.

Senkinek se javasoljuk a szemeteszsákok ilyesfajta felhasználását, inkább irány velük szemetet szedni, de azt is csak lebomló szemeteszsákkal.

Ha szemetet szednél vagy szemétszedési akciót szerveznél, akkor ajánljuk figyelmedbe a szemetszedes.hu társhonlapunkat, vagy a Teszedd 2019 -es eseményét.

Forrás: police.hu

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: