Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Természetbe hányt veszélyes hulladék | Zsáka-Furta - Hulladekvadasz.hu

Természetbe hányt veszélyes hulladék | Zsáka-Furta

Természetbe hányt veszélyes hulladéklerakatra lelt kiránduló hulladékvadászunk Zsáka és Furta közötti mezős területen.

Frissítve
2019.05.12.

A bejelentés hatására az illetékes önkormányzat a területet kitakarította. 
„Telefonbeszélgetésünkre hivatkozással mellékelten megküldöm a Zsáka, Külterület 015 hrsz-ú  ingatlan területén illegálisan elhelyezett hulladék ügyében indult hatósági eljárásban hozott döntést, valamint a hulladék elszállításának tényét igazoló fényképfelvételt megismerés végett.”

Zsáka-Furta határában kitakarított terület.

Zsáka-Furta határában kitakarított terület.

Köszönjük az elvégzett munkát. Bízunk benne, hogy hosszú távon is így marad.


Korábban
2019.02.22.

A Hajdú-Bihar megyei településekről még nem kaptunk bejelentéseket. A képek tanulsága szerint bontott autóalkatrészek, szigetelésből fennmaradt üveggyapot és egyéb más veszélyesnek minősülő hulladék található a helyszínen.

A bejelentés szövege
„Tegnapi nap terepi munkám során futottam bele ebbe a szemétbe. Ez egy elég kietlen hely, s meglepő volt látni ezt a szeméthalmot, nagy valószínűséggel mondható, hogy autó bontós tette ezt, mivel szinte csak bontásból származó hulladék volt itt.

Terület nagysága kb. 15 négyzetméter. Hulladék fajtái: gumiabroncs, olajos flakon, műanyag, lökhárító, égő, stb. Várom a visszajelzést, munkátokat köszönöm. A képek GPS taggel ellátottak.

Zsáka területén lerakott hulladéklerakás.

Zsáka területén lerakott hulladéklerakás.

A bejelentés időpontja: 2019.02.22.

Hulladék jellege: veszélyes, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.117944, 21.448528

[codepeople-post-map]

A természetbe hányt veszélyes hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...