Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pécs város külterületén hulladéklerakatok - Hulladekvadasz.hu

Pécs város külterületén hulladéklerakatok

Pécs város külterületén illegális hulladéklerakatokra a bukkant helyi hulladékvadászunk, aki kutyasétáltatás közben vadászta le hulladéktrófeáját.

Baranya megye fővárosa Magyarország 5. legnagyobb települése, ahonnan 2018-2019 fordulópontja körül szaporodtak meg az illegális hulladéklerakásokkal kapcsolatos bejelentések.

Pécs város külterületén hulladéklerakások egyre nagyobb számban kapunk bejelentést.

Pécs város külterületén hulladéklerakások egyre nagyobb számban kapunk bejelentést.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! A Pécs környéki állatmentőktől nem messze, amerre a kutyusokat szokták sétáltatni, tele van az erdő-mező szeméttel. Főként háztartási hulladék, üveg, építési törmelék. Köszönjük, ha segítetek.”

A bejelentés időpontja: 2019.02.24.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS:  46.057032, 18.202460

[codepeople-post-map]

Pécs város helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...