Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Pécs város külterületén hulladéklerakatok

Pécs város külterületén illegális hulladéklerakatokra a bukkant helyi hulladékvadászunk, aki kutyasétáltatás közben vadászta le hulladéktrófeáját.

Baranya megye fővárosa Magyarország 5. legnagyobb települése, ahonnan 2018-2019 fordulópontja körül szaporodtak meg az illegális hulladéklerakásokkal kapcsolatos bejelentések.

Pécs város külterületén hulladéklerakások egyre nagyobb számban kapunk bejelentést.

Pécs város külterületén hulladéklerakások egyre nagyobb számban kapunk bejelentést.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! A Pécs környéki állatmentőktől nem messze, amerre a kutyusokat szokták sétáltatni, tele van az erdő-mező szeméttel. Főként háztartási hulladék, üveg, építési törmelék. Köszönjük, ha segítetek.”

A bejelentés időpontja: 2019.02.24.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS:  46.057032, 18.202460

Pécs város helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek