Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Dunakeszi út a szemetelők Mekkájává vált

A Dunakeszi út szemetességével kapcsolatban már több bejelentést is kaptunk, ahol egy szűnni nem akaró hulladékhelyzet bontakozott ki Budapest XV. kerületében.

A terület kitakarításának legegyszerűbb és leggyorsabb módja lenne, ha erre a területre is Teszedd akciókat szerveznének helyiek. Fontos, hogy már csak pár napig, március 3-ig lehet regisztrálni az esemény honlapján.

Mára már lezárt letérőnél gyűlő hulladék. Nem egy napos adag.

Mára már lezárt letérőnél gyűlő hulladék. Nem egy napos adag.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A város legszemetesebb kerületének legszemetesebb útja a Dunakeszi út teljes hosszban annak idején időszakosan összeszedték a prostituáltak és az illegális szemétlerakók által termelt mocskot, de most már évek óta halmozódik a szemét, ami között veszélyes hulladékok, tömege is fellelhető- óvszer, autógumi , olajos flakon ,stb-.”

A Dunakeszi út egyik jellemző látképe, egy szemétkupac a sok(k) közül.

A Dunakeszi út egyik jellemző látképe, egy szemétkupac a sok(k) közül.

A bejelentés időpontja: 2019.02.25.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Egy buszmegálló szerű járdának tűnő szemetes felület az út mentén.

Egy buszmegálló szerű járdának tűnő szemetes felület az út mentén.

Helyszín/GPS: 47.593146 19.12283

Budapest XV. kerület, Dunakeszi út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek