Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tavaszi szemétszedés 100 önkéntessel Tiszaalpáron

A tavaszi szemétszedés Tiszaalpáron minden szervezői várakozást túlszárnyalt, ahova a szervezők becslése szerint több mint 100 önkéntes jött el.

Teljes szívből gratulálunk a szervezőknek és a részvevőknek is, hiszen az ilyen események mutatnak rá az emberek összefogásának hatalmas erejére.

A szemétszedési akcióra összegyűjt népes tömeg, ahol kicsik és nagyok egyaránt összefogtak a tiszta környezetért.

A szemétszedési akcióra összegyűjt népes tömeg, ahol kicsik és nagyok egyaránt összefogtak a tiszta környezetért.

A szervező beszámolóját a szemetszedes.hu -n olvasható, ahol a hatalmas öröméről és a sikeres akcióról ír. Az ilyen akciókból és lelkesedésből lehet igazán erőt meríteni a többi környezetmegmentőnek is.

Céges csapatépítő szemétszedést szerveznél?

A társhonlapunkon nem csak a szemétszedések sikerességét publikáljuk, hanem azok szervezését is ösztönözzük és nyújtunk segítséget az események megszervezésére, népszerűsítésére.

A helyszínen összegyűjtött hulladék egy része.

A helyszínen összegyűjtött hulladék egy része.

Eddig a honlap segítségével közel 1000 ember gondolta úgy, hogy elmegy szemétszedési akcióra vagy szervez eseményt barátainak, ismerőseinek, vagy a településének.

A Tiszaalpár tavaszi szemétszedés rámutat arra, hogy a környezetünk megmentése csakis összefogva, együttes erővel lehetséges. Egyedül csak szélmalomharc. Reméljük hamarosan egy nyári szemétszedésről számolhatunk be Tiszaalpárból.

De addig is mindenkit arra kérünk, hogy a 2019 -es Teszeddet használja ki. Évente egyszer van, egy regisztráció szükséges csak hozzá és az összeszedett hulladékot INGYEN elszállítják.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek