Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tavaszi szemétszedés 100 önkéntessel Tiszaalpáron - Hulladekvadasz.hu

Tavaszi szemétszedés 100 önkéntessel Tiszaalpáron

A tavaszi szemétszedés Tiszaalpáron minden szervezői várakozást túlszárnyalt, ahova a szervezők becslése szerint több mint 100 önkéntes jött el.

Teljes szívből gratulálunk a szervezőknek és a részvevőknek is, hiszen az ilyen események mutatnak rá az emberek összefogásának hatalmas erejére.

A szemétszedési akcióra összegyűjt népes tömeg, ahol kicsik és nagyok egyaránt összefogtak a tiszta környezetért.

A szemétszedési akcióra összegyűjt népes tömeg, ahol kicsik és nagyok egyaránt összefogtak a tiszta környezetért.

A szervező beszámolóját a szemetszedes.hu -n olvasható, ahol a hatalmas öröméről és a sikeres akcióról ír. Az ilyen akciókból és lelkesedésből lehet igazán erőt meríteni a többi környezetmegmentőnek is.

Céges csapatépítő szemétszedést szerveznél?

A társhonlapunkon nem csak a szemétszedések sikerességét publikáljuk, hanem azok szervezését is ösztönözzük és nyújtunk segítséget az események megszervezésére, népszerűsítésére.

A helyszínen összegyűjtött hulladék egy része.

A helyszínen összegyűjtött hulladék egy része.

Eddig a honlap segítségével közel 1000 ember gondolta úgy, hogy elmegy szemétszedési akcióra vagy szervez eseményt barátainak, ismerőseinek, vagy a településének.

A Tiszaalpár tavaszi szemétszedés rámutat arra, hogy a környezetünk megmentése csakis összefogva, együttes erővel lehetséges. Egyedül csak szélmalomharc. Reméljük hamarosan egy nyári szemétszedésről számolhatunk be Tiszaalpárból.

De addig is mindenkit arra kérünk, hogy a 2019 -es Teszeddet használja ki. Évente egyszer van, egy regisztráció szükséges csak hozzá és az összeszedett hulladékot INGYEN elszállítják.

You may also like...