Szétdobált injekciós tű és hulladékhegyek Kőbányán

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Szétdobált injekciós tű és több tonna illegálisan lerakott hulladék lep el egy kőbányai – vélhetően – magáningatlant, ahol most vasárnap a Tv2 Tények helyszínelt.

A televízió stábja Szebenyi Péterrel, a hulladekvadasz.hu főszerkesztőjével, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnökével térképezte fel a helyszínt és az ott kialakult orbitális hulladékproblémát.

A Tv2 Tények stábjával hulladékvadászott a JÖN. / Fotó: tv2

A Tv2 Tények stábjával hulladékvadászott a JÖN. / Fotó: tv2

A honlapunkra első alkalommal a területről még január 6-án érkezett bejelentés, amit másnap publikáltunk és továbbítottuk a bejelentést az illetékes szervekhez. Többek közt erről is szó volt a Tv2 Tények riportában, ahol egy több éve húzódó hulladékprobléma került bemutatásra.

A területen szinte mindenféle hulladéktípus megtalálható, kezdve az igen veszélyes eldobált injekciós tűktől egészen a több tonna építési hulladékig. Mindez egy budapesti ifjúsági szabadidőközpont közvetlen közelében található, a kőbányai Bánya utcában.

Szebenyi Péter szerint ekkora mennyiségű hulladékot csakis lomtalanításos és építési vállalkozók hordhatták erre a helyszínre. / Fotó: tv2

Szebenyi Péter szerint ekkora mennyiségű hulladékot csakis lomtalanításosi és építési vállalkozók hordhatták erre a helyszínre. / Fotó: tv2

A szétdobált injekciós tű csak egy tű az illegális hulladéklerakat szénakazlában, és csak a jéghegy csúcsa. Bízunk benne, hogy a kialakult hulladékprobléma rövid időn belül megoldódhat.

Forrás: tv2.hu

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: