Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Egység utca illegális hulladéklerakata Tatabányán

Egység utca – Fecske utca kereszteződésében hónapok óta gyűlik illegálisan a hulladék Tatabánya külvárosi részén, büntetlenül.

A helyszínen megtalálható az elektromos hulladéktól kezdve egészen az inert hulladékig minden. Bízunk benne a bejelentés hatására a hulladékprobléma hamarosan megoldódik. A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! 2800 Tatabánya Egység utca, Fecske utca kereszteződésében található.”

A bejelentés időpontja: 2019.03.03.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.538981, 18.441486

A tatabányai Egység utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek