Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

240 ezer önkéntes 2019-es Teszedden

Majdnem 240 ezer önkéntes jelentkezésével kerül megrendezésre a 2019-es Teszedd március 18. és 24. között, ahol a JÖN Alapítvány 3 eseménnyel jelentkezik.

A környezetvédelmi szervezetünk Budapesten a Francia úton tartja központi közösségi szemétszedési akcióját, egy olyan helyen, ahonnan az utóbbi 3 évben közel 100 bejelentés érkezett. Továbbá az alapítvány vidéki csoportjai is akcióba lépnek, még hozzá Miskolcon és Debrecenben is.

A JÖN Teszedd eseményei csatlakozni lehet a facebookon az alábbi linkekre kattintva:

A JÖN Alapítvány / Hulladékvadász rendszeres részvevője a Teszedd akciónak. Korábban a budapesti Ördög-árkot és a Népszigetet takarítottuk ki.


Az Innovációs és Technológiai Minisztérium MTI közleménye szerint majdnem 240 ezer önkéntessel az elmúlt évek legsikeresebb környezetvédelmi akciója lehet az idei TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! hulladékgyűjtési rendezvénysorozat.

A ITM keddi közleménye kiemeli, hogy a 2011 óta megrendezett és ma már a legnagyobbnak számító önkéntes akció minden korábbinál hosszabb lesz idén.

A Fenntarthatósági témahét ideje alatt, március 18. és 24. között tartandó rendezvénysorozatra a legalább 10 fős csoportok helyi koordinátorai jelentkezhettek, de a találkozási pontokhoz egyénileg is lehetet csatlakozni.

2017-es Teszedd eseményünk a budapesti Népszigeten több mint 100 ember részvételével.

2017-es Teszedd eseményünk a budapesti Népszigeten több mint 100 ember részvételével.

A hulladékgyűjtés kellékeit, a zsákokat és a kesztyűket az ITM biztosítja, az akció szervezőjeként pedig az összeszedett szemét elszállításáról is gondoskodik. A szükséges eszközöket a Magyar Posta Zrt. segítségével ingyenesen juttatják el a több mint 3 ezer bejelentett helyszínre.

A regisztráció vasárnap zárult, ezért új helyszínt már nem lehet bejelenteni, de a szemétszedésekhez bárki csatlakozhat. A helyszíneket és az időpontokat a TeSzedd! honlapon találják meg az érdeklődők. – írja az MTI.

Sok sikert kívánunk a közel 240 ezer önkéntes számára, akik március hónap második felébe kitakarítják együtt Magyarországot!


Szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot!

A Teszedden túl is van élet szemétszedési akciók szempontjából. A honlapunk társoldalán az év 365 napján közösségi és céges csapatépítő szemétszedési akciókat lehet rendezni.

Szemétszedések az év 365 napján

Szemétszedések az év 365 napján

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek