Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
240 ezer önkéntes 2019-es Teszedden - Hulladekvadasz.hu

240 ezer önkéntes 2019-es Teszedden

Majdnem 240 ezer önkéntes jelentkezésével kerül megrendezésre a 2019-es Teszedd március 18. és 24. között, ahol a JÖN Alapítvány 3 eseménnyel jelentkezik.

A környezetvédelmi szervezetünk Budapesten a Francia úton tartja központi közösségi szemétszedési akcióját, egy olyan helyen, ahonnan az utóbbi 3 évben közel 100 bejelentés érkezett. Továbbá az alapítvány vidéki csoportjai is akcióba lépnek, még hozzá Miskolcon és Debrecenben is.

A JÖN Teszedd eseményei csatlakozni lehet a facebookon az alábbi linkekre kattintva:

A JÖN Alapítvány / Hulladékvadász rendszeres részvevője a Teszedd akciónak. Korábban a budapesti Ördög-árkot és a Népszigetet takarítottuk ki.


Az Innovációs és Technológiai Minisztérium MTI közleménye szerint majdnem 240 ezer önkéntessel az elmúlt évek legsikeresebb környezetvédelmi akciója lehet az idei TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! hulladékgyűjtési rendezvénysorozat.

A ITM keddi közleménye kiemeli, hogy a 2011 óta megrendezett és ma már a legnagyobbnak számító önkéntes akció minden korábbinál hosszabb lesz idén.

A Fenntarthatósági témahét ideje alatt, március 18. és 24. között tartandó rendezvénysorozatra a legalább 10 fős csoportok helyi koordinátorai jelentkezhettek, de a találkozási pontokhoz egyénileg is lehetet csatlakozni.

2017-es Teszedd eseményünk a budapesti Népszigeten több mint 100 ember részvételével.

2017-es Teszedd eseményünk a budapesti Népszigeten több mint 100 ember részvételével.

A hulladékgyűjtés kellékeit, a zsákokat és a kesztyűket az ITM biztosítja, az akció szervezőjeként pedig az összeszedett szemét elszállításáról is gondoskodik. A szükséges eszközöket a Magyar Posta Zrt. segítségével ingyenesen juttatják el a több mint 3 ezer bejelentett helyszínre.

A regisztráció vasárnap zárult, ezért új helyszínt már nem lehet bejelenteni, de a szemétszedésekhez bárki csatlakozhat. A helyszíneket és az időpontokat a TeSzedd! honlapon találják meg az érdeklődők. – írja az MTI.

Sok sikert kívánunk a közel 240 ezer önkéntes számára, akik március hónap második felébe kitakarítják együtt Magyarországot!


Szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot!

A Teszedden túl is van élet szemétszedési akciók szempontjából. A honlapunk társoldalán az év 365 napján közösségi és céges csapatépítő szemétszedési akciókat lehet rendezni.

Szemétszedések az év 365 napján

Szemétszedések az év 365 napján

You may also like...