Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budapest Mementó Parktól Diósdig szemét az útmentén - Hulladekvadasz.hu

Budapest Mementó Parktól Diósdig szemét az útmentén

Budapest Mementó Parktól egészen Diósdig a 7-es út mentén illegális szemétlerakások szegélyezik a forgalmas közlekedési útvonalat.

A környékbeli hulladékvadászunk megunta ezt a hónapok óta fennálló látványt és kezébe vette a probléma megoldását, bejelentett. A terület Budapest XXII. kerületben található, ahonnan érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Az autóból kinézve az erdős, bokros területen a szétdobált szemét látványával szembesülünk.

Az autóból kinézve az erdős, bokros területen a szétdobált szemét látványával szembesülünk.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Nap, mint nap járok Diósdtól a 7-es úton Budapest felé és vissza, és döbbentem tapasztalom, hogy egyre több a szemét az út mindkét oldalán, beleértve a Tétényi-fennsík természetvédelmi területet is. S leginkább pont itt, a Mementó Park és a Balatoni út-Dózsa György út kereszteződésig. Illetve a Kána-tó feletti útszakaszon még a bokrok ágát is kidekorálták sörös dobozokkal. Fényképet egyelőre nem készítettem, mert gyakorlatilag véges-végig van szemét az út szélén és a bokrok alatt. Most még nagyon jól látszik minden, még nem zöldülnek a bokrok, és nő a fű. Nem tudom, hogy az autósok dobálják-e ide a sok mocskot, hajléktalanok, plakátragasztók, vagy közeli szeméttelepről kerül oda ennyi kosz, vagy ezek mind együttesen.

Döbbenet!

Szeretnék tenni valamit, hogy ismét szemétmentes legyen az útszakasz, és ismét jó érzés legyen itt közlekedni, de ehhez egyedül kevés vagyok, és gondolom, egyszerre több illetékest is meg kell szólítani ebben az ügyben. Több kerület is érintett és van településeken kívül eső szakasz is.

Nagyon jó lenne, ha Önökben segítőre találnék ebben az ügyben.Helyszín: Budapest Mementó Parktól Diósdig. Remélem a képek alapján azért nem fogjak úgy ítélni, hogy piti ügyről van szó. Nem veszelyes hulladék az igaz, és nem is kádak, kanapék vannak kirakva, de ha az egészet egybetolnánk, ami ott kint van több kilométeren, jó nagy szemétdomb lenne belőle. Sikerült képeket készíteni a nevezett útszakaszon. Köszönöm szépen türelmüket. Bízom benne, hogy valamilyen módon sikerül megszabadítani magunkat ettől a szeméthalomtól is.

Bár, azt látom, hogy lassan bármerre is megyünk szép hazánkban, már mindenhol ez a látvány fogad bennünket. Nem tudom, miért alakult így az elmúlt öt évben, de ez nagyon nem jó. Gondolom, hasonlóakat tapasztalnak Önök is. Köszönöm, hogy ha tudnak bejelentésemmel foglalkozni, munkájukhoz sok támogatót kívánok.”

A bejelentés időpontja: 2019.03.07.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.416127, 18.977019

[codepeople-post-map]

Budapest Mementó Park és Diósd közötti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...