Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fiat Fiorino 1 éve mozdulatlanul Szegeden

Fiat Fiorino cargo már egy éve mozdulatlanul áll és foglalja az értékes parkolóhelyeket Szegeden, de a bejelentésben még van más is.

A honlapunkon nem csak illegális hulladéklerakatokat, hanem elhagyott rendszám nélküli autókat, roncsautókat lehet bejelenteni. Ezt tette most egy szegedi hulladékvadászunk, aki egy kép erejével, több elhagyott autóra hívja fel a figyelmünket. Korábbi autóroncsokkal vagy elhagyott autókról szóló bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Fiat Fiorino 1 éve mozdulatlanul Szegeden

Fiat Fiorino 1 éve mozdulatlanul Szegeden

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! 2018. február óta a fent említett címen parkol egy bordó, Fiat Fiorino típusú autó, ami azóta mozdulatlan. Minden este legalább két autó parkol az útpadkán, mert nem jut neki parkolóhely. A tulajnak ezen kívül egy másik ilyen autója is van, ami kb. a 148-as háztömb előtt áll, egy kék színű Suzuki Maruti. Ez kb. fél éve áll ott. Tehát két működésképtelen autóval foglal állandóan parkolót, és ezeken felül egy harmadikkal, egy Volkswagen Polo-val jár (ott parkol épp mellette a fotón). Kérem segítsenek elszállíttatni!”

A bejelentés időpontja: 2019.03.06.

Hulladék jellege: elhagyott autó.

Helyszín/GPS: 6723. Szeged, József Attila sgt. 150 A épület előtt

A Fiat Fiorino helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek