Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fiat Fiorino 1 éve mozdulatlanul Szegeden - Hulladekvadasz.hu

Fiat Fiorino 1 éve mozdulatlanul Szegeden

Fiat Fiorino cargo már egy éve mozdulatlanul áll és foglalja az értékes parkolóhelyeket Szegeden, de a bejelentésben még van más is.

A honlapunkon nem csak illegális hulladéklerakatokat, hanem elhagyott rendszám nélküli autókat, roncsautókat lehet bejelenteni. Ezt tette most egy szegedi hulladékvadászunk, aki egy kép erejével, több elhagyott autóra hívja fel a figyelmünket. Korábbi autóroncsokkal vagy elhagyott autókról szóló bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Fiat Fiorino 1 éve mozdulatlanul Szegeden

Fiat Fiorino 1 éve mozdulatlanul Szegeden

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! 2018. február óta a fent említett címen parkol egy bordó, Fiat Fiorino típusú autó, ami azóta mozdulatlan. Minden este legalább két autó parkol az útpadkán, mert nem jut neki parkolóhely. A tulajnak ezen kívül egy másik ilyen autója is van, ami kb. a 148-as háztömb előtt áll, egy kék színű Suzuki Maruti. Ez kb. fél éve áll ott. Tehát két működésképtelen autóval foglal állandóan parkolót, és ezeken felül egy harmadikkal, egy Volkswagen Polo-val jár (ott parkol épp mellette a fotón). Kérem segítsenek elszállíttatni!”

A bejelentés időpontja: 2019.03.06.

Hulladék jellege: elhagyott autó.

Helyszín/GPS: 6723. Szeged, József Attila sgt. 150 A épület előtt

[codepeople-post-map]

A Fiat Fiorino helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...