Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladék Pusztazámor külterületén - Hulladekvadasz.hu

Hulladék Pusztazámor külterületén

Hulladék Pusztazámor külterületén gyakori jelenség, hiszen sokan itt ezen a vidéken így válnak meg  feleslegessé vált hulladékaiktól.

Frissítve
2019.04.03.

Pusztazámor Polgármestere az alábbi választ adta a területen kialakult illegális hulladékprobléma megoldásáról:
„Köszönettel vettem megkeresésüket. Örömmel írhatom le, hogy szerencsére a településünkön szép számmal laknak lelkes környezetvédők, tevékenységüket megbecsüljük, és az önkormányzat az ő jelzéseik alapján a lehető legrövidebb időn belül intézkedik. Például az ő helyszíni bejárásuk és helyszínmegjelölésük alapján az érintett gazdák részvételével a külterületi földutak hulladékmentesítését megkezdtük. A gazdák adták a szállításhoz a traktorokat, az önkormányzat pedig a rakodógépet.  

Összesen 168 tonna illegálisan lerakott szemetet szállítottunk el 2019. március 19. napján a bejelentett helyről.  

Fentiek is bizonyítják, hogy az önkormányzat igenis foglalkozik a szemétkérdéssel, anyagilag is rendszeresen áldozunk rá. Legutóbb sorompók és kamerák elhelyezéséről döntöttünk. 
Az önkormányzat és a civilek sokat tesznek azért, hogy élhető maradjon Pusztazámor, de sajnos az illegális szemétlerakókat nem tudjuk megfékezni. Folyamatosan keresik a lerakóhelyeket, mi pedig folyamatosan megyünk utánuk, és szedjük össze a szemetüket. „

Köszönjük ezt a nagyszerű munkát. Az összefogás ereje csodákra képes.


Korábban
2019.03.08.

A bejelentés képei szerint a területen lomtalanítási hangulat alakult ki, aminek a helyszínén mára már mindenféle hulladék megtalálható. A Pest megyei településről már kaptunk bejelentéseket, amik ide kattintva megtekinthetőek.

Mennyi minden van itt? Hihetetlen ...

Mennyi minden van itt? Hihetetlen …

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Évek óta csak gyűlik a mindenféle szemét, önkormányzat nem foglalkozik vele. Rengetegen hordják, mert szarnak elvinni az 1 km-re lévő hulladékkezelőbe.”

A bejelentés időpontja: 2019.03.07.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, elektromos, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.388295, 18.787403

[codepeople-post-map]

A hulladék Pusztazámor külterületi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...