Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladék Pusztazámor külterületén

Hulladék Pusztazámor külterületén gyakori jelenség, hiszen sokan itt ezen a vidéken így válnak meg  feleslegessé vált hulladékaiktól.

A bejelentés képei szerint a területen lomtalanítási hangulat alakult ki, aminek a helyszínén mára már mindenféle hulladék megtalálható. A Pest megyei településről már kaptunk bejelentéseket, amik ide kattintva megtekinthetőek.

Mennyi minden van itt? Hihetetlen ...

Mennyi minden van itt? Hihetetlen …

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Évek óta csak gyűlik a mindenféle szemét, önkormányzat nem foglalkozik vele. Rengetegen hordják, mert szarnak elvinni az 1 km-re lévő hulladékkezelőbe.”

A bejelentés időpontja: 2019.03.07.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, elektromos, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.388295, 18.787403

A hulladék Pusztazámor külterületi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek