Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vácrátót határába hordott hulladék - Hulladekvadasz.hu

Vácrátót határába hordott hulladék

Vácrátót határába illegálisan kihordott hulladéklerakásról kaptunk bejelentést, ami nincs messze a természeti kincsektől.

Frissítve
2019.03.29.

A bejelentőtől kapott információink szerint a terültről az illegálisan lerakott hulladékot maradéktalanul megtisztították.
„Eltűntek a kanapék!!! Nem tudom kinek és minek köszönhetően, de még 2 másik nagy szemétkupacot is elvittek a helyszínről (Vácrátót-Sződ határából). Köszönjük a segítségüket! Jó látni, hogy nem csak úgy tessék-lássék szedték össze. Egy morzsa szemét nincs a helyén.”

Egy igazi #trashtagchallenge helyszínné vált a korábban szemétdomb helyszíne. Csak így tovább!

Egy igazi #trashtagchallenge helyszínné vált a korábban szemétdomb helyszíne. Csak így tovább!

Köszönjük az illetékes szervek nagyszerűen alapos munkáját.


Korábban
2019.03.14.

A település határában lévő szemetes területről első alkalommal kaptunk bejelentést, ahova főként lomhulladék került lerakásra.

A település központjában található az ország leggazdagabb botanikai gyűjteménye (Nemzeti Botanikus Kert), ami sok látogatót vonz a faluba.

A bejelentő elmondása szerint többször jelentette be a kialakult állapotokat, de nem történt semmi előrelépés a hulladékprobléma megoldásával kapcsolatban. A településről már korábban is kaptunk bejelentést, ami ide kattintva elérhető.

Komplett ülőgarnitúra frissen a nappaliból? Nagyon úgy néz ki, hogy bevásárolt a család új szettre.

Komplett ülőgarnitúra frissen a nappaliból? Nagyon úgy néz ki, hogy bevásárolt a család új szettre.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ez a használt bútor lerakat Vácrátót határában található. Két hete hívtam először a 112-t (állítólag nekik kell szólni). Egy kedves hölgy megígérte, hogy értesíti azt, akit kell. Egy újabb hét elteltével fokozódott a helyzet: újabb dívány landolt a kupacon. Ismételt telefon a 112-re. Ez alkalommal egy vidám fiatalemberrel csevegtünk egy jót. Lebeszélt arról, hogy bármiben is reménykedjek, senki sem érzi magáénak. Abban maradtunk, hogy ez van… Üdvözlettel! És köszönettel!”

A bejelentés időpontja: 2019.03.14.

Hulladék jellege: lomtalanítási, kommunális hulladék

Helyszín/GPS: 47.710006, 19.216025

[codepeople-post-map]

A Vácrátót határába hordott hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...