Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
#Trashtag a menő instagramos szemétszedés - Hulladekvadasz.hu

#Trashtag a menő instagramos szemétszedés

A #Trashtag lehet az első olyan szemétszedési kihívás, ami igazán menővé teheti az instagramon is az egyéni szemétszedési akciókat.

A világhálón már nagyon sok különféle kihívás elterjedtté vált az utóbbi évek során. Evéssel, ivással, fürdéssel kapcsolatos kihívások hódítottak az interneten, de azért akadtak olyanok, amiknek valódi értelmük van.

A legújabb kihívás, a #TrashtagChallange forradalmi átalakulásokat hozhat a kihívásokat kedvelő fiatalok és idősek számára.

Előtte-utána készült képek kezdték megrohamozni az online felületeket, ezek közül is az egyik legismertebb internetes portálon, az Instagramon keresztül, de a többi közösségi platformon is.

Egy kép, ami mindent elmond miért trendi az instagramon a #Trashtag Challenge. / Fotó: instagram

Egy kép, ami mindent elmond miért trendi az instagramon a #Trashtag Challenge. / Fotó: instagram

A képlet egyszerű:

  • Keressünk egy területet, ami tele van hulladékkal és fotózzuk le.
  • Tisztítsuk meg a területet és fotózzuk le a tisztább környezetet is.
  • Töltsük fel az előtte-utána készült képeket valamelyik közösségi oldalra a #Trashtag hashtag használatával.

A kihívás lényege, hogy felhívják a figyelmet a környezetünk tisztán tartására, mivel napjainkban a szemét illetve a szemetelés globális problémává nőtte ki magát.

Csatlakozz Magyarország #TrashtagHungary csoportjához, ahol ezt a kihívást űző emberek gyülekeznek.

Habár a #Trashtag kihívás nem egy teljesen új dolog, mégis mostanság lett igazán népszerű. 2015-ben az UCO indította el a #Trashtag kampányát, és itt, Magyarországon évek óta megrendezik a Teszedd akciót a hulladékvadászok, önkéntesek, de nap, mint nap a szebb környezetért járulnak hozzá a közmunkások is.

A szemétszedés nem ciki! A szemetelés már annál inkább.

Ehhez az új internetes kihíváshoz bárki csatlakozhat, csupán szemetes zsák és gumikesztyű kell hozzá és egy kis lelkesedés.

Szemétszedés (@szemetszedes) által megosztott bejegyzés,

A #Trashtag hashtag motivációt adhat a fiatalabb generáció számára ahhoz, hogy egy csöppnyi környezettudatosságot vigyenek a mindennapjaikban, és ha szemetet látnak, akkor tudják, hogy annak hol van a helye.

Talán, ehhez az új kezdeményezéshez sokan csatlakoznak majd és elindulhatnak a változások a szebb, tisztább és élhetőbb bolygóért. Vagy éppen ez indít majd el még több embert a hulladékmentes életmód felé. Bármelyik kimenetel következik be, örülni fogunk azért, hogy egyre többen akarnak tenni a tisztább környezetért.

You may also like...