Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Óváros illegális hulladéklerakata Dunaújvárosban

A dunaújvárosi Óváros rejtett illegális hulladéklerakatára lett figyelmes helyi hulladékvadászunk az erdő sűrűjében. Élt az alkalommal és levadászta trófeáját.

A szemetelők jól kiválasztották ezt a helyszínt, mivel az utcafrontról alig látható így szinte észrevétlenül hordhatják ide a feleslegessé vált hulladékaikat. A településről jött korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Rengeteg gumiabroncs, ágyak, szemét és szemét. Van itt minden.

Rengeteg gumiabroncs, ágyak, szemét és szemét. Van itt minden.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Dunaújvárosban, a Pentelei Molnár János utca melletti zöld területen a domboldalban nagy mennyiségű kommunális hulladék, autógumi, bútor és egyéb szemtét található!

A bejelentés időpontja: 2019.03.19.

Hulladék jellege: kommunális, gumiabroncs hulladék.

Helyszín/GPS: 46.981341, 18.935792

A dunaújvárosi Óváros szemetes helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek