Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bűzlő állati tetemek és hulladék Tinnye erdejében

Bűzlő állati tetemek is vannak a több tonna illegális hulladékban, amit a hulladékvadászunk Tinnye és a hozzá tartozó Királyvölgy közötti erdőben fotózott.

Úgy néz ki erre a helyszínre idén Teszedd akciót senki sem szervezett. A képeken látható állapotok miatt meg is értjük miért. A bejelentésből kikövetkeztethető, hogy a helyszínre folyamatosan hordhatják illetéktelenek (szemetelők) a hulladékaikat. A helyszínen szerves és veszélyes hulladék is található, ami közegészségügyi problémákat vethet fel.

Az útról lenézve ez a lehangoló látvány tárul az elé, aki megpillantja ...

Az útról lenézve ez a lehangoló látvány tárul az elé, aki megpillantja …

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A 102-es út mentén Tinnye és a hozzá tartozó Királyvölgy között az erdőben. az úttól 5-10 méterre az út szintjénél mélyebben. Háztartási szemét mellett rengeteg építési és autószerelő műhelyes, hulladék, valamint bűzlő állati tetemek. És sok egyéb.”

Állati tetemek is vannak a Tinnye és a hozzá tartozó Királyvölgy közötti az erdőben.

Állati tetemek is vannak a Tinnye és a hozzá tartozó Királyvölgy közötti az erdőben.

A bejelentés időpontja: 2019.03.23.

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém, vegyi, veszélyes.

A területen veszélyes hulladék is lehet nagy mennyiségben.

A területen veszélyes hulladék is lehet nagy mennyiségben.

Helyszín/GPS: 47.636076, 18.783615

A tinnyei bűzlő állati tetemek és a több tonna hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek