Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bűzös szennyvíz és szemét a győri csatornában - Hulladekvadasz.hu

Bűzös szennyvíz és szemét a győri csatornában

Bűzös szennyvíz és vízbe dobott szemét úszik Győr vízi városi részén a Széchényi híd felhajtójánál a helyi hulladékvadászunk szerint.

Frissítve
2019.05.27.

Tárgyi ügyben önkormányzattól az alábbi tájékoztatást kaptuk:
Hivatalunk és a tárgyi csapadékvíz-csatorna kezelője (Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodási Zrt ) is szemlén vizsgálta a bejelentést, de illegális szennyvíz vagy egyéb bevezetést nem tapasztaltunk. A csatornaszakasz bűzös voltát megállapításunk szerint a lefolyórácsnál fennakadt hordalék és hulladék miatt kialakult pangóvíz okozta. A kezelő a szemlét követően a lefolyórács tisztítását, azaz a lefolyást gátoló anyagokat eltávolította, továbbá a csatornahálózat éves tervszerű tisztítására június hónapban kerül sor.

Köszönjük Győr Önkormányzatának a bejelentés kivizsgálását.


Korábban:
2019.03.25.

A településen már nem az első alkalom, hogy a helyiek a csatornából áradó bűzre szédülnek meg. Egy tavalyi Tv2 Tények riportból kiderült, hogy a városban rendszeresek az illegális csatornahasználat, amikor egyes emberek tiltás ellenére beleengedik a központi rendszerbe a szennyvizüket. Ezáltal a település elvezetőrendszerét is túlterhelik.

A víz tetején úszó szennyezés egyértelmű, de a forrása még nem.

A víz tetején úszó szennyezés egyértelmű, de a forrása még nem.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Győr Vízi városi részen a Széchenyi híd felhajtójánál a híd alatt átfolyó csatornában szennyvíz folyik, mely bűzös, illegális.”

A bejelentés időpontja: 2019.03.25.

Hulladék jellege: szerves hulladék.

Helyszín/GPS: 47.696944, 17.637917

[codepeople-post-map]

Bűzös szennyvíz győri helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...