Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bűzös szennyvíz és szemét a győri csatornában

Bűzös szennyvíz és vízbe dobott szemét úszik Győr vízi városi részén a Széchényi híd felhajtójánál a helyi hulladékvadászunk szerint.

A településen már nem az első alkalom, hogy a helyiek a csatornából áradó bűzre szédülnek meg. Egy tavalyi Tv2 Tények riportból kiderült, hogy a városban rendszeresek az illegális csatornahasználat, amikor egyes emberek tiltás ellenére beleengedik a központi rendszerbe a szennyvizüket. Ezáltal a település elvezetőrendszerét is túlterhelik.

A víz tetején úszó szennyezés egyértelmű, de a forrása még nem.

A víz tetején úszó szennyezés egyértelmű, de a forrása még nem.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Győr Vízi városi részen a Széchenyi híd felhajtójánál a híd alatt átfolyó csatornában szennyvíz folyik, mely bűzös, illegális.”

A bejelentés időpontja: 2019.03.25.

Hulladék jellege: szerves hulladék.

Helyszín/GPS: 47.696944, 17.637917

Bűzös szennyvíz győri helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek