Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Csörögi földút használhatatlanná vált a hulladéktól

Csörögi földút vált szó szerint használhatatlanná  a szemetelők által ráhordott több tonna illegálisan lerakott hulladéktól.

Egy újabb olyan helyszínnel lettünk “gazdagabbak”, ahol a szabad közlekedést gátolja a lerakott hulladék. Hasonlóval már több esetben találkoztunk. Csörög környező településein is rendszeres probléma az illegális hulladéklerakások.

Nem egyedi eset Csörög földút helyszínén tapasztalható állapotok Magyarországon.

Nem egyedi eset Csörög földút helyszínén tapasztalható állapotok Magyarországon.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A szödligeti problémát szeretném kiegészíteni. Sajnos a képeken látható probléma Csörög területére is igaz. Most már odáig fajultak a dolgok, hogy az út is használhatatlan. A szemét vegyes, a TV-től a csirke tollig sok minden megtalálható benne.”

A bejelentés időpontja: 2019.03.26.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai hulladék.

Helyszín/GPS: 47.741667, 19.177306

A használhatatlanná vált csörögi földút helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek