Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemétlerakó Solymár külterületén - Hulladekvadasz.hu

Szemétlerakó Solymár külterületén

Szemétlerakó Solymár külterületén a bevásárlóközpont szomszédságában helyezkedik el, amit sokan menekülőútnak is használnak a dugó elől.

Sőt úgy néz ki másra is, szemetelésre. A tapasztalat az, hogy az ilyen félreeső, eldugott utakat sokan csak erre képesek használni. A településről már korábban kaptunk bejelentést, ami ide kattintva elérhető.

Mindig elgondolkodunk azon, hogy vajon a szemetelők otthona is ilyen?

Mindig elgondolkodunk azon, hogy vajon a szemetelők otthona is ilyen?

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Nem tudom, hogy mi a protokoll, de küldök 3 képet. Helyszín a Solymári Auchan előtt körforgalomnál van egy benzinkút. Az alatt egy belső összekötő út, sokan a reggeli dugóban menekülőútnak használják. Meg szemétlerakónak. Lehet tenni valamit?”

A természet még nem tért magához, de napok kérdése és a sűrű növényzet takarhatja el a szemetet.

A természet még nem tért magához, de napok kérdése és a sűrű növényzet takarhatja el a szemetet.

A bejelentés időpontja: 2019.03.28.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.596117, 18.966733

[codepeople-post-map]

A szemétlerakó Solymár külterületén, hogy meddig lesz ott nem tudjuk, de a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...