Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemétlerakó Solymár külterületén

Szemétlerakó Solymár külterületén a bevásárlóközpont szomszédságában helyezkedik el, amit sokan menekülőútnak is használnak a dugó elől.

Sőt úgy néz ki másra is, szemetelésre. A tapasztalat az, hogy az ilyen félreeső, eldugott utakat sokan csak erre képesek használni. A településről már korábban kaptunk bejelentést, ami ide kattintva elérhető.

Mindig elgondolkodunk azon, hogy vajon a szemetelők otthona is ilyen?

Mindig elgondolkodunk azon, hogy vajon a szemetelők otthona is ilyen?

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Nem tudom, hogy mi a protokoll, de küldök 3 képet. Helyszín a Solymári Auchan előtt körforgalomnál van egy benzinkút. Az alatt egy belső összekötő út, sokan a reggeli dugóban menekülőútnak használják. Meg szemétlerakónak. Lehet tenni valamit?”

A természet még nem tért magához, de napok kérdése és a sűrű növényzet takarhatja el a szemetet.

A természet még nem tért magához, de napok kérdése és a sűrű növényzet takarhatja el a szemetet.

A bejelentés időpontja: 2019.03.28.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.596117, 18.966733

A szemétlerakó Solymár külterületén, hogy meddig lesz ott nem tudjuk, de a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek