Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Trashtag kihívás az M2 Petőfi Tv-ben - Hulladekvadasz.hu

Trashtag kihívás az M2 Petőfi Tv-ben

A Trashtag kihívás 2019 legújabb környezetmegmentő kezdeménye volt a témája az M2 Petőfi Tv műsorának szerda este az A38 hajón.

Az Én vagyok itt című műsorban szerepelt a hulladekvadasz.hu főszerkesztője, Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke, akit a szemétszedések menő fajtájáról, az instagramos előtte utána kép posztolásáról kérdezte Koltai Anna műsorvezető.

Trashtag kihívás az M2 Petőfi Tv-ben

Trashtag kihívás az M2 Petőfi Tv-ben

Az adást megelőzően a televízió csatorna utcai felmérést végzett a fiatalokat megszólítva, hogy mit gondolnak a #trashtagchallenge -ről. A válaszadók kimondottan jó kezdeményezésnek gondolták, a jövőjüket látták benne, egy tisztább világ képét.

A magyarországi szervek is beálltak a #trashtag kihívás népszerűsítésébe. Itt épp az FKF Nonprofit Zrt. takarítása látható.

A magyarországi szervek is beálltak a #trashtag kihívás népszerűsítésébe. Itt épp az FKF Nonprofit Zrt. takarítása látható.

A műsorvezető kérdései kihívás körül mozogtak, amivel kapcsolatban Szebenyi Péter elmondta, hogy a JÖN Alapítvány / Hulladékvadász minden segítséget megad a lakosság számára szemétszedési akciók szervezésére, rendezésére.

A műsor teljes egészében visszanézhető ide kattintva.

Szó esett a facebookos #trashtag hungary csoportról, amiben már közel 600 környezetért tenni akaró önkéntes tömörül és mutat példát több millió honfitársunknak.

Szemétszedés (@szemetszedes) által megosztott bejegyzés,

Továbbá szó volt a Szemetszedes.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! című társoldalunkról, ahol közösségi szemétszedési akcióktól egészen céges csapatépítő akciókig szinte mindent lehet szervezni.

Ne feledkezzünk meg a Plogging – szemétszedő kocogásról sem, ami 2018 legnagyobb környezetvédelmi slágere volt.

Az M2 Petőfi Tv-ben szinte már visszatérő vendégek vagyunk, ami annak is köszönhető, hogy a csatorna fontosnak tartja a környezetvédelem népszerűsítését.

Bízunk benne a Trashtag kihívás őrülete Magyarországon is tovább folytatódik és nem csak egy múló fellángolás volt az emberek számára.

You may also like...