Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Trashtag kihívás az M2 Petőfi Tv-ben

A Trashtag kihívás 2019 legújabb környezetmegmentő kezdeménye volt a témája az M2 Petőfi Tv műsorának szerda este az A38 hajón.

Az Én vagyok itt című műsorban szerepelt a hulladekvadasz.hu főszerkesztője, Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke, akit a szemétszedések menő fajtájáról, az instagramos előtte utána kép posztolásáról kérdezte Koltai Anna műsorvezető.

Trashtag kihívás az M2 Petőfi Tv-ben

Trashtag kihívás az M2 Petőfi Tv-ben

Az adást megelőzően a televízió csatorna utcai felmérést végzett a fiatalokat megszólítva, hogy mit gondolnak a #trashtagchallenge -ről. A válaszadók kimondottan jó kezdeményezésnek gondolták, a jövőjüket látták benne, egy tisztább világ képét.

A magyarországi szervek is beálltak a #trashtag kihívás népszerűsítésébe. Itt épp az FKF Nonprofit Zrt. takarítása látható.

A magyarországi szervek is beálltak a #trashtag kihívás népszerűsítésébe. Itt épp az FKF Nonprofit Zrt. takarítása látható.

A műsorvezető kérdései kihívás körül mozogtak, amivel kapcsolatban Szebenyi Péter elmondta, hogy a JÖN Alapítvány / Hulladékvadász minden segítséget megad a lakosság számára szemétszedési akciók szervezésére, rendezésére.

A műsor teljes egészében visszanézhető ide kattintva.

Szó esett a facebookos #trashtag hungary csoportról, amiben már közel 600 környezetért tenni akaró önkéntes tömörül és mutat példát több millió honfitársunknak.

Szemétszedés (@szemetszedes) által megosztott bejegyzés,

Továbbá szó volt a Szemetszedes.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! című társoldalunkról, ahol közösségi szemétszedési akcióktól egészen céges csapatépítő akciókig szinte mindent lehet szervezni.

Ne feledkezzünk meg a Plogging – szemétszedő kocogásról sem, ami 2018 legnagyobb környezetvédelmi slágere volt.

Az M2 Petőfi Tv-ben szinte már visszatérő vendégek vagyunk, ami annak is köszönhető, hogy a csatorna fontosnak tartja a környezetvédelem népszerűsítését.

Bízunk benne a Trashtag kihívás őrülete Magyarországon is tovább folytatódik és nem csak egy múló fellángolás volt az emberek számára.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek