Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Debrecen kertváros építési hulladékhegye

Debrecen kertváros építési hulladékhegyére lett figyelmes egy arra járó hulladékvadász. Akárhogy is nézzük itt valami nincs rendben.

Sőt, egyszerűen gyanúsnak tűnik a képen látható hulladéklerakásának a létjogosultsága. Többek között azért, mert a lakóterületre bármilyen típusú hulladékot a Hulladéktörtvény szerint nem lehet elhelyezni és tárolni. A  civis városból érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A telekre több teherautóval hoztak már építési törmeléket. A teherautó sofőrje persze nem tud semmit,csak megbízták,hogy hozza. A Debreceni Önkormányzat felé is kérem jelezni.”

A bejelentés időpontja: 2019.03.29.

Hulladék jellege: építési hulladék.

Helyszín / GPS: 47.484227, 21.662959

Debrecen kertváros helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek