Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szebenyi Péter a legismertebb környezetvédelmi influencer

Szebenyi Péter ma Magyarország legismertebb környezetvédelmi szakértője és környezetvédője, egy igazi környezetvédelmi influencer.

Szakértőként és környezetvédelmi szervezet vezetőként rendszeresen szerepel országos nézettségű televíziókban, rádiókban, illetve online hírportálokon. A környezetvédelmi influencer médiamegjelenései ide kattintva megtekinthetőek.

Most indította el környezetvédelmi influencer oldalát, peterszebenyi.com néven, ahol betekintést nyerhetünk a környezetvédelmi szervezet működésének a hátterébe, illetve sokrétű XXI. századi szakmai tudását is bemutatja. 

A munkája hitelességére már az országos média is felfigyelt, amire ezek után a kis-és középvállalkozásoknak, illetve nagyvállalatok számára is szeretné felhívni a figyelmet. A szakmai szolgáltatásai értinik a közösségi média, a marketing, az influecer marketing és a PR eszközeit.

Szebenyi Péter - környezetvédelmi influencer

Szebenyi Péter – környezetvédelmi influencer

Szebenyi Péter szolgáltatásai:

Szebenyi Péter nem csak környezetvédelmi szakértő, hanem annál is több. Ő egyben a JÖN Alapítvány / hulladekvadasz.hu vezetője, főszerkesztője, marketingese, szóvivője és nem utolsó sorban egyik szakértője is.

Célja, hogy a környezetvédelem ne csak az emberek, hanem a cégek, vállalatok mindennapjaiba is beköltözzön. Ezért indította el saját vállalkozását, amiről honlapján lehet tájékozódni.


Ki is ő pontosan? Idézet a honlapjáról

Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök. 2009-ben végeztem a Budapest Műszaki Főiskola Rejtő Sándor könnyűipari és környezetmérnöki karán, mint környezetmérnök.

Az Ő nevéhez köthető:

  • hulladekvadasz.hu alapítása, amit 2016. január 1-én indította, aminek azóta is főszerkesztője.
  • A JÖN Alapítvány alapítása, aminek azóta is kuratóriumi elnöke.
  • szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! ötletgazdája és létrehozója.

Bővebben a honlapjáról lehet tájékozódni.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek