Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szebenyi Péter a legismertebb környezetvédelmi influencer - Hulladekvadasz.hu

Szebenyi Péter a legismertebb környezetvédelmi influencer

Szebenyi Péter ma Magyarország legismertebb környezetvédelmi szakértője és környezetvédője, egy igazi környezetvédelmi influencer.

Szakértőként és környezetvédelmi szervezet vezetőként rendszeresen szerepel országos nézettségű televíziókban, rádiókban, illetve online hírportálokon. A környezetvédelmi influencer médiamegjelenése megtekinthetőek a honlapján.

Most indította el környezetvédelmi influencer oldalát, peterszebenyi.com néven, ahol betekintést nyerhetünk a környezetvédelmi szervezet működésének a hátterébe, illetve sokrétű XXI. századi szakmai tudását is bemutatja. 

A munkája hitelességére már az országos média is felfigyelt, amire ezek után a kis-és középvállalkozásoknak, illetve nagyvállalatok számára is szeretné felhívni a figyelmet. A szakmai szolgáltatásai értinik a közösségi média, a marketing, az influecer marketing és a PR eszközeit. Emellett meg rendszeresen környezetvédelmi előadás tartásával is foglalkozik.

Szebenyi Péter - környezetvédelmi influencer

Szebenyi Péter – környezetvédelmi influencer

Továbbá zöld marketing tanácsadással és menedzsmenttel is foglalkozik:

Szebenyi Péter nem csak környezetvédelmi szakértő, hanem annál is több. Ő egyben a JÖN Alapítvány / hulladekvadasz.hu vezetője, főszerkesztője, marketingese, szóvivője és nem utolsó sorban egyik szakértője is.

Célja, hogy a környezetvédelem ne csak az emberek, hanem a cégek, vállalatok mindennapjaiba is beköltözzön. Ezért indította el saját vállalkozását, amiről honlapján lehet tájékozódni.


Ki is ő pontosan? Idézet a honlapjáról

Szebenyi Péter vagyok, környezetmérnök. 2009-ben végeztem a Budapest Műszaki Főiskola Rejtő Sándor könnyűipari és környezetmérnöki karán, mint környezetmérnök.

Az Ő nevéhez köthető:

  • hulladekvadasz.hu alapítása, amit 2016. január 1-én indította, aminek azóta is főszerkesztője.
  • A JÖN Alapítvány alapítása, aminek azóta is kuratóriumi elnöke.
  • szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! ötletgazdája és létrehozója.

Bővebben a honlapjáról lehet tájékozódni.

You may also like...