Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Sláger FM 95.8-on a hulladékvadász! - Hulladekvadasz.hu

Sláger FM 95.8-on a hulladékvadász!

A Sláger FM 95.8 reggeli műsorában szerepelt kedden egy kőkemény hulladékvadász, Kertész Balázs, a JÖN Alapítvány alapító okleveles környezetmérnöke.

A téma nem más volt, mint Magyarországot is beborító illegális hulladéklerakások, a szemetelők sziszifuszi munkája és a hulladékvadászat.

Bárdosi Sanyi, Növényi Norbert, Kertész Balázs, Pordán Petra és Abaházi Csaba.

Bárdosi Sanyi, Növényi Norbert, Kertész Balázs, Pordán Petra és Abaházi Csaba.

A Sláger Reggeli műsorvezetői, Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sanyi és Növényi Norbert kérdezgették Balázst és látták el legális hulladéklerakással kapcsolatban a hallgatókat információkkal. Nagyszerű volt hallani a reggeli műsor stábjának a hozzáállását a témához.

Balázs beszélt a hulladékvadász eddigi elért sikereiről, a JÖN Alapítvány szemléletformáló és tömegeket megmozgató tevékenységéről, de nem utolsó sorban a jövő öko-nemzedékébe vetett hitéről is.

Az adás teljes egészében visszahallgatható a Sláger Fm youtube csatornájáról, ami minden hulladékvadásznak ajánlott. Főként, ha lemaradt az adásról.

A Sláger Reggel adása után a műsorvezető csapat fogta magát szemeteszsákot és kesztyűt ragadott és kitakarította a stúdiójuk melletti szemetes területet.

Példamutatásból 5-ös jár a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Példamutatásból 5-ös jár a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Köszönjük a megjelentést a rádió szerkesztőinek és azt, hogy hozzájárultak nem utolsósorban Magyarország tisztábba tételéhez.

You may also like...