Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Sláger FM 95.8-on a hulladékvadász!

A Sláger FM 95.8 reggeli műsorában szerepelt kedden egy kőkemény hulladékvadász, Kertész Balázs, a JÖN Alapítvány alapító okleveles környezetmérnöke.

A téma nem más volt, mint Magyarországot is beborító illegális hulladéklerakások, a szemetelők sziszifuszi munkája és a hulladékvadászat.

Bárdosi Sanyi, Növényi Norbert, Kertész Balázs, Pordán Petra és Abaházi Csaba.

Bárdosi Sanyi, Növényi Norbert, Kertész Balázs, Pordán Petra és Abaházi Csaba.

A Sláger Reggeli műsorvezetői, Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sanyi és Növényi Norbert kérdezgették Balázst és látták el legális hulladéklerakással kapcsolatban a hallgatókat információkkal. Nagyszerű volt hallani a reggeli műsor stábjának a hozzáállását a témához.

Balázs beszélt a hulladékvadász eddigi elért sikereiről, a JÖN Alapítvány szemléletformáló és tömegeket megmozgató tevékenységéről, de nem utolsó sorban a jövő öko-nemzedékébe vetett hitéről is.

Az adás teljes egészében visszahallgatható a Sláger Fm youtube csatornájáról, ami minden hulladékvadásznak ajánlott. Főként, ha lemaradt az adásról.

A Sláger Reggel adása után a műsorvezető csapat fogta magát szemeteszsákot és kesztyűt ragadott és kitakarította a stúdiójuk melletti szemetes területet.

Példamutatásból 5-ös jár a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Példamutatásból 5-ös jár a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Köszönjük a megjelentést a rádió szerkesztőinek és azt, hogy hozzájárultak nem utolsósorban Magyarország tisztábba tételéhez.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek