Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Cigicsikkmentes Orsika tér Centenáriumi lakótelepen

Cigicsikkmentes Orsika tér ma már nem álom. A helyi lakóközösség a cigicsikkmentesség útjára lépett, egy kedves olvasónktól kapott képek szerint.

Nagy öröm számunkra, hogy a JÖN Alapítványunk Cigicsikkmentes február kihívása környezettudatos embereket a tettek mezejére csábított.

Egy helyi lakó által készített lokális cigicsikkmentes plakát.

Egy helyi lakó által készített lokális cigicsikkmentes plakát.

A levélírója nem részletezi, de szemmel látható, hogy valaki az ottani közösségből időt és energiát nem spórolva kinyomtatta a februári kihívás általa átszerkesztett változatát és még egy sörös dobozt is újraértelmezett.

Sörös doboz újrahasznosítás RULEZ!

Sörös doboz újrahasznosítás RULEZ!

A JÖN Alapítványunk továbbra is folytatja az eldobott cigaretta csikkek okozta probléma elleni harcát eseményekkel és szemléletformáló tevékenységgel.

Talán a legjobb helyszínt találta meg a feltaláló. A helyszín Cigicsikkmentes Orsika tér egyik lakóháza.

Talán a legjobb helyszínt találta meg a feltaláló.

A környezetvédelmi szervezetünk a legutóbb cigicsikkszedő versenyt rendezett a Budán, a Szabadság híd lábánál, ahol ezernyi cigicsikkel lett kevesebb a Duna-partján.

Kattints a képre a részletekhez.

Kattints a képre a részletekhez.

Bízunk benne, hogy a cigicsikkmentes Orsika tér látványa állandó marad az idők végezetéig.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek