Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Cigicsikkmentes Orsika tér Centenáriumi lakótelepen - Hulladekvadasz.hu

Cigicsikkmentes Orsika tér Centenáriumi lakótelepen

Cigicsikkmentes Orsika tér ma már nem álom. A helyi lakóközösség a cigicsikkmentesség útjára lépett, egy kedves olvasónktól kapott képek szerint.

Nagy öröm számunkra, hogy a JÖN Alapítványunk Cigicsikkmentes február kihívása környezettudatos embereket a tettek mezejére csábított.

Egy helyi lakó által készített lokális cigicsikkmentes plakát.

Egy helyi lakó által készített lokális cigicsikkmentes plakát.

A levélírója nem részletezi, de szemmel látható, hogy valaki az ottani közösségből időt és energiát nem spórolva kinyomtatta a februári kihívás általa átszerkesztett változatát és még egy sörös dobozt is újraértelmezett.

Sörös doboz újrahasznosítás RULEZ!

Sörös doboz újrahasznosítás RULEZ!

A JÖN Alapítványunk továbbra is folytatja az eldobott cigaretta csikkek okozta probléma elleni harcát eseményekkel és szemléletformáló tevékenységgel.

Talán a legjobb helyszínt találta meg a feltaláló. A helyszín Cigicsikkmentes Orsika tér egyik lakóháza.

Talán a legjobb helyszínt találta meg a feltaláló.

A környezetvédelmi szervezetünk a legutóbb cigicsikkszedő versenyt rendezett a Budán, a Szabadság híd lábánál, ahol ezernyi cigicsikkel lett kevesebb a Duna-partján.

Kattints a képre a részletekhez.

Kattints a képre a részletekhez.

Bízunk benne, hogy a cigicsikkmentes Orsika tér látványa állandó marad az idők végezetéig.

You may also like...