Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Citymatiné! Jön a Multimárkás majális!

Bemutatjuk a környezettudatos rendezvénysorozatot, a Citymatiné -t!

A szervezők évek óta újításokat vezetnek be a hulladék csökkentése és a szemléletváltás terén. Ilyen a betétdíjas Citymatinés pohár használata amivel el lehet hagyni az egyszer használatos műanyagpoharak pazarlását. A dohányosok zsebhamutartót kapnak a bejáratnál, amit külün díjazunk! Nemrég a matiné stáb megkeresett minket egy közös szemétszedési akcióval kapcsolatban is. Nagy örömmel vettük a felkérést és ezennel meg is ragadjuk az alkalmat, hogy minden kedves hulladékvadászt és olvasónkat meghívjunk a közelgő összejövetelre! A terv az, hogy a Citymatiné előtt összeszedjük a parkba nem illő elemeket a helyszín körül a Margitszigeten. Vigyázat mert aki eljön inygyenbelépőt szerez magának a matinéra!!! Csatlakozz te is hozzánk a szemetszedes.hu-n!

Figyelem, figyelem! A 8-as vágányon napelemes, hangágyúkkal megpakolt szerelvény érkezik!
Hősies és fáradhatatlan küzdelmünk a nappali szórakozás hazai megszilárdítására nem ismerhet áldozatot! Minden év első májusi hétvégéjén hadrendbe állunk, felhúzzuk a napernyős lobogót és megindítjuk a harcot!
Megfogadtuk, hogy elkergetjük a felhőket, megnöveljük a napsütötte órák számát, megemeljük az átlaghőmérsékletet és visszaszerezzük a jó időt! Ezt a célt tűztük ki 2012 április 29-én és ezért a célért harcolunk azóta is elvtársaink oldalán!
Szerencsénkre olyan generalisszimuszok állnak a soraink előtt, mint az Óperencián innen és túl is rettegett Dj Sobek, a füstjelek legszakavatottabb kapitánya, Captain Knuckles, vagy a két leghírhedtebb partyzán, a Monolit duó.
Komoly csörtére számíthattok, de az akcióterv részleteit még nem fednénk fel..

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek