Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Citymatiné! Jön a Multimárkás majális! - Hulladekvadasz.hu

Citymatiné! Jön a Multimárkás majális!

Bemutatjuk a környezettudatos rendezvénysorozatot, a Citymatiné -t!

A szervezők évek óta újításokat vezetnek be a hulladék csökkentése és a szemléletváltás terén. Ilyen a betétdíjas Citymatinés pohár használata amivel el lehet hagyni az egyszer használatos műanyagpoharak pazarlását. A dohányosok zsebhamutartót kapnak a bejáratnál, amit külün díjazunk! Nemrég a matiné stáb megkeresett minket egy közös szemétszedési akcióval kapcsolatban is. Nagy örömmel vettük a felkérést és ezennel meg is ragadjuk az alkalmat, hogy minden kedves hulladékvadászt és olvasónkat meghívjunk a közelgő összejövetelre! A terv az, hogy a Citymatiné előtt összeszedjük a parkba nem illő elemeket a helyszín körül a Margitszigeten. Vigyázat mert aki eljön inygyenbelépőt szerez magának a matinéra!!! Csatlakozz te is hozzánk a szemetszedes.hu-n!

Figyelem, figyelem! A 8-as vágányon napelemes, hangágyúkkal megpakolt szerelvény érkezik!
Hősies és fáradhatatlan küzdelmünk a nappali szórakozás hazai megszilárdítására nem ismerhet áldozatot! Minden év első májusi hétvégéjén hadrendbe állunk, felhúzzuk a napernyős lobogót és megindítjuk a harcot!
Megfogadtuk, hogy elkergetjük a felhőket, megnöveljük a napsütötte órák számát, megemeljük az átlaghőmérsékletet és visszaszerezzük a jó időt! Ezt a célt tűztük ki 2012 április 29-én és ezért a célért harcolunk azóta is elvtársaink oldalán!
Szerencsénkre olyan generalisszimuszok állnak a soraink előtt, mint az Óperencián innen és túl is rettegett Dj Sobek, a füstjelek legszakavatottabb kapitánya, Captain Knuckles, vagy a két leghírhedtebb partyzán, a Monolit duó.
Komoly csörtére számíthattok, de az akcióterv részleteit még nem fednénk fel..

You may also like...