Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vegyi szennyezés a kőbányai Takarék utcában - Hulladekvadasz.hu

Vegyi szennyezés a kőbányai Takarék utcában

Vegyi szennyezés borzolja egy kőbányai helyi lakos kedélyét, aki erősen szúró és büdös szagra lett figyelmes a kőbányai Takarék utcában.

Vélhetően a kialakult hulladékproblémával nem csak a bejelentő hulladékvadász találkozhatott. A bejelentés helyszínén több kanna és hordó is található, amiket a bennük lévő maró folyadék szó szerint kimart és a hatás nem maradt el. A tárolóedényekből az utcára kifolyt a már említett erősen szúrós és büdös szagú folyadék.

Vegyi szennyezés, ami már messziről bűzlik!

Vegyi szennyezés, ami már messziről bűzlik!

Ilyen esetekben az ÁNTSZ, illetve a Katasztrófavédelem szakembereit kell értesíteni, mivel közegészségügyi veszélyei vannak az ehhez hasonló állapotoknak. Budapest X. kerületéből érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Kedves hulladékvadász! Sziasztok! A mai napon a X.ker, Takarék utcában találtam olyan flakonokat, melyekből pirosas, fekete sűrű folyadék szivárog. Büdös és erős-szúrós szaga van. Nem mentem nagyon közel, mert a szaga olyan, mintha méreg-vegyszer lenne. A földre kifolyt és a növényt, fűvet feketévé tette. Nem találtam pontos házszámot de a Takarék és a Madi út találkozásánál van ez. Kutya, macska, más állat biztos elhull ha érintkezik vele. Hálásan köszönöm a gyors és korrekt eljárásotokat. Tisztelettel!”

A bejelentés időpontja: 2019.04.26.

Hulladék jellege: veszélyes vegyi hulladék.

Helyszín/GPS: 47.474452, 19.164953

[codepeople-post-map]

A kőbányai vegyi szennyezés helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékeseknek.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...