Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tura Natura 2000 illegális szeméttelepe - Hulladekvadasz.hu

Tura Natura 2000 illegális szeméttelepe

Tura Natura 2000 Természetvédelmi terület közvetlen közelében illegális szeméttelep jött létre „emberek” által odahordott hulladékból.

Nem egyedi eset, amikor egyes lelkiismeretes embernek nevezhető személyek illegálisan közvetlenül vagy közvetve szabadulnak meg minden törvényt megsértve hulladékuktól. A bejelentő szerint a terület Boldoghoz tartozik, de a megadott GPS koordináták a Google Maps szerint Tura településéhez kötik a helyszínt és az ott kialakult állapotokat. Bízunk benne, hogy akárkié is a terület, de a bejelentés hatására hamarosan megoldódik a területen kialakult természetidegen helyzet. A városból érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Tura Natura 2000 Természetvédelmi terület mellett megfigyelhető az emberi kultúra.

Tura Natura 2000 Természetvédelmi terület mellett megfigyelhető az emberi kultúra.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Pest, Heves, és Jász-Nagykun-Szolnok megyék határainak találkozásánál, egy elhagyott tanya épülete mellett (ismertebb nevén Vajda-rét, Varga Pista tanyája) Legkönnyebb megközelíthetőség: Boldogról a zsámboki úton ki a faluból, megkerülve a régi szemétlerakót a földút szinte egyenesen vezet a tanyáig. A boldogi Vajda-rét, Natura 2000 természetvédelmi terület. A szemétben megtalálható autóalkatrészek, építési hulladék, háztartási hulladék.”

A Turán található szemétdomb árnyékában pedig a Natura 2000-es tábla. Szomorú ez a látvány.

A Turán található szemétdomb árnyékában pedig a Natura 2000-es tábla. Szomorú ez a látvány.

A bejelentés időpontja: 2019.05.04. – a bejelentés a bejelentői aloldalunkra érkezett.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai hulladék.

Helyszín/GPS: 47.587500, 19.664600

[codepeople-post-map]

Tura Natura 2000-es terület táblája melletti helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...