Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Becsomagolt autóroncs visegrádi erdő szélén - Hulladekvadasz.hu

Becsomagolt autóroncs visegrádi erdő szélén

Becsomagolt autóroncs ponyvás és egyben rendszám nélküli elhagyatott látványáról kaptunk bejelentés a Dunakanyar talán legszebb városából, Visegrádból.

A sors pikantériája, hogy pont a JÖN Alapítvány Csomagolásmentes május kihívásának a hónapjában érkezett ez a bejelentést. A bejelentőtől kapott képek tanulsága szerint a ponyva alatt egy VolsWagen Polo márkájú személygépjármű található. Vajon ki és miért hagyta itt? Lopott-e az autó vagy drága lett volna kivonni a forgalomból?

Mit mond erre pontosan a KRESZ?
“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

Senkinek e hiányzik ez a becsomagolt autóroncs?

Senkinek e hiányzik ez a becsomagolt autóroncs?

A településről kapott korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! összetört autóroncs fekete WV polo, festőragasztóval rögzített műanyag takarófóliába csomagolva. 3 hete ott áll.”

A bejelentés időpontja: 2019.05.10.

Hulladék jellege: autóroncs.

Helyszín/GPS: 47.759456, 18.939371

[codepeople-post-map]

A visegrádi becsomagolt autóroncs helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...