Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Permetezőgép, kormánykerék Jászfényszaru útszéli árkában - Hulladekvadasz.hu

Permetezőgép, kormánykerék Jászfényszaru útszéli árkában

Permetezőgép, kormánykerék és még megannyi veszélyes és kevésbé veszélyes hulladék hever Jászfényszaru település külterületén egy útszéli árkában.

A településről érkezett első bejelentés egy tipikus külterületi szemétdomb, ami egy asztalozott útról letörő földútja mellett gyűlik nap, mint nap. Ha te is bejelentést tennél kattints ide!

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ezeket az illegális hulladéklerakókat Jászfényszaru és Boldog közötti zöld területen találtam. Itt lekanyarodva erre a földútra 200 méter után megtaláljuk az első lerakót, tovább haladva a földúton 100 méter után az árokban megtaláljuk a második lerakót. Boldog és Jászfényszaru között kb. félúton, a nagy ívű kanyarnál van egy leágazás.

A hulladékban megtalálhatók környezetünkre különösen veszélyes dolgok például: autóalkatrészek, autógumi, műszaki cikkek, permetező, stb. Kérlek segítsetek!”

A bejelentés időpontja: 2019.05.10.

Hulladék jellege: bontott autóalkatrészek, veszélyes és kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.584797, 19.689666

[codepeople-post-map]

A permetezőgép és a további hulladékok helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Jászfényszaru (korábban: Fényszaru) város Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Jászberényi járásban.

Fekvése
Jászfényszaru a Jászság északnyugati szélén Pest és Heves megyével határosan, a Zagyva és a Galga torkolata fölött 2 kilométerrel, a bal parton terül el. Jászfényszaru szomszédos települései a heves megyei Hatvan, Boldog és Csány, a pest megyei Zsámbok, Tóalmás, Szentlőrinckáta és Tura, valamint a jász-nagykun-szolnok megyei Pusztamonostor. Hatvantól 11 km-re délkeletre, Jászberénytől 17 km-re északnyugatra található.

Megközelítése
Megközelíthető az M3-as autópályáról, Hatvannál letérve a 32-es úton. A város egyaránt megközelíthető autóbusszal, illetve vasúton. Vasútállomása a 32-es főút mentén fekszik Hatvan irányában, a várostól mintegy 2 km távolságra. Az állomás a Hatvan–Szolnok-vasútvonalon, Hatvant elhagyva az első megálló. Ez a vasútvonal biztosít összeköttetést a megyeszékhellyel.

Jászfényszarut elővárosi autóbuszjáratok kapcsolják Jászberényhez és Hatvanhoz, valamint helyköziek és távolságiak Budapesthez és Gödöllőhöz. Ezek javát a Jászkun Volán látja el, de közlekedtet ide járatokat a Hatvani Volán és a Volánbusz is.

Forrás: wikipedia