Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pacsirta utca rohadó szeméthalma | Debrecen - Hulladekvadasz.hu

Pacsirta utca rohadó szeméthalma | Debrecen

A debreceni Pacsirta utca rohadó szeméthalma borzolja a kedélyeket egy magáningatlanon, ahol már az ott terjedő szagra többféle különös állat is megjelent.

A civis városból is rendszeren kapjuk a bejelentéseket. A helyi közösség napról napra egyre tudatosabb és tesz azért, hogy egy tisztább városban élhessen. Az illetékes önkormányzat túlterheltsége ellenére rendre felszámolja a kialakult állapotokat, vagy szólítja fel a terület tulajdonosát az illegálisan lerakott vagy felhalmozott hulladék eltakarítására. Bízunk benne, hogy ez most sem lesz másképp.

A debreceni Pacsirta utca rohadó szeméthalma.

A debreceni Pacsirta utca rohadó szeméthalma.

A bejelentést az Expressz bejelentés funkció használatával jelentették be. Köszönjük a munkánk támogatását.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A múlt héten telefonon beszéltünk. Debrecen óvárosi részében van a Pacsirta utca. A 37. szám alatt az egyik lakó hatalmas mennyiségű vegyes hulladékot halmozott fel. Többszöri kérésünk ellenére a hulladék mennyisége egyre nő. Rothadó halmok vannak, ennek bűze van, a lakásunkban hatalmas fekete bogarak jelentek meg (3-4 cm).

A helyszínen főként építési és bontási hulladék található.

A helyszínen főként építési és bontási hulladék található.

Az utcában lakók, barátok, a postás stb. mind megjegyzik, hogy hogy vagyunk képesek így élni. A helyzetet bonyolítja, hogy a férfi a tulajdonát néhány hónapja eladta, de nem hajlandó kiköltözni a lakásból. Remélem, hogy a felelősségre vonás arra vonatkozik, aki a szemetet felhalmozta, s nem az új tulajdonosra.”

A bejelentés időpontja: 2019.06.05.

Hulladék jellege: háztartási, szerves és építési hulladék.

Helyszín/GPS: 4029 Debrecen, Pacsirta u. 37.

[codepeople-post-map]

A debreceni Pacsirta utca szemetes helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...