Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Pacsirta utca rohadó szeméthalma | Debrecen

A debreceni Pacsirta utca rohadó szeméthalma borzolja a kedélyeket egy magáningatlanon, ahol már az ott terjedő szagra többféle különös állat is megjelent.

A civis városból is rendszeren kapjuk a bejelentéseket. A helyi közösség napról napra egyre tudatosabb és tesz azért, hogy egy tisztább városban élhessen. Az illetékes önkormányzat túlterheltsége ellenére rendre felszámolja a kialakult állapotokat, vagy szólítja fel a terület tulajdonosát az illegálisan lerakott vagy felhalmozott hulladék eltakarítására. Bízunk benne, hogy ez most sem lesz másképp.

A debreceni Pacsirta utca rohadó szeméthalma.

A debreceni Pacsirta utca rohadó szeméthalma.

A bejelentést az Expressz bejelentés funkció használatával jelentették be. Köszönjük a munkánk támogatását.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A múlt héten telefonon beszéltünk. Debrecen óvárosi részében van a Pacsirta utca. A 37. szám alatt az egyik lakó hatalmas mennyiségű vegyes hulladékot halmozott fel. Többszöri kérésünk ellenére a hulladék mennyisége egyre nő. Rothadó halmok vannak, ennek bűze van, a lakásunkban hatalmas fekete bogarak jelentek meg (3-4 cm).

A helyszínen főként építési és bontási hulladék található.

A helyszínen főként építési és bontási hulladék található.

Az utcában lakók, barátok, a postás stb. mind megjegyzik, hogy hogy vagyunk képesek így élni. A helyzetet bonyolítja, hogy a férfi a tulajdonát néhány hónapja eladta, de nem hajlandó kiköltözni a lakásból. Remélem, hogy a felelősségre vonás arra vonatkozik, aki a szemetet felhalmozta, s nem az új tulajdonosra.”

A bejelentés időpontja: 2019.06.05.

Hulladék jellege: háztartási, szerves és építési hulladék.

Helyszín/GPS: 4029 Debrecen, Pacsirta u. 37.

A debreceni Pacsirta utca szemetes helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek