Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

A Hulladékvadász közössége volt a téma M2 Petőfi Tv-n

A Hulladékvadász közössége és a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány volt a témája a M2 Petőfi Tv szerda esti adásának, amit Szebenyi Péter mutatott be.

Nagy megtiszteltetése érte a mozgalmunkat, hiszen egy újabb lehetőséget kaptunk arra, hogy az Én vagyok itt című műsor nézőinek bemutatkozhattunk. A műsorvezető Lola, a népszerű énekesnő volt, aki kérdéseivel bombázta a hulladekvadasz.hu alapító, főszerkesztőjét.

Szebenyi Péter mesélt a hulladékvadász létrejöttéről, a JÖN Alapítvány kiemelkedő tevékenységéről és arról, hogy egyre többen jelentkeznek (j)önkéntesnek  a környezetvédelmi szervezethez.

A műsorból megtudhatod, hogy

  • hogyan indult a hulladekvadasz.hu és a köré kiépült hulladékvadász mozgalom
  • mi az a JÖN Alapítvány
  • eddigi sikereket, eseményeket
  • hogyan tudsz csatlakozni a hulladékvadász JÖN közösségéhez
  • mik a céljai a környezetvédelmi szervezetnek

A JÖN Hulladékvadász közösség rád is vár! Jelentkezz a környezetvédelmi szervezet (j)önkénteseinek egyre népesebb közösségébe.

Köszönjük az MTVA M2 televízió szerkesztőinek a megjelenési lehetőséget. A teljes adás visszanézhető a televízió médiatarjából ide kattintva.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek