Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A Hulladékvadász közössége volt a téma M2 Petőfi Tv-n - Hulladekvadasz.hu

A Hulladékvadász közössége volt a téma M2 Petőfi Tv-n

A Hulladékvadász közössége és a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány volt a témája a M2 Petőfi Tv szerda esti adásának, amit Szebenyi Péter mutatott be.

Nagy megtiszteltetése érte a mozgalmunkat, hiszen egy újabb lehetőséget kaptunk arra, hogy az Én vagyok itt című műsor nézőinek bemutatkozhattunk. A műsorvezető Lola, a népszerű énekesnő volt, aki kérdéseivel bombázta a hulladekvadasz.hu alapító, főszerkesztőjét.

Szebenyi Péter mesélt a hulladékvadász létrejöttéről, a JÖN Alapítvány kiemelkedő tevékenységéről és arról, hogy egyre többen jelentkeznek (j)önkéntesnek  a környezetvédelmi szervezethez.

A műsorból megtudhatod, hogy

  • hogyan indult a hulladekvadasz.hu és a köré kiépült hulladékvadász mozgalom
  • mi az a JÖN Alapítvány
  • eddigi sikereket, eseményeket
  • hogyan tudsz csatlakozni a hulladékvadász JÖN közösségéhez
  • mik a céljai a környezetvédelmi szervezetnek

A JÖN Hulladékvadász közösség rád is vár! Jelentkezz a környezetvédelmi szervezet (j)önkénteseinek egyre népesebb közösségébe.

Köszönjük az MTVA M2 televízió szerkesztőinek a megjelenési lehetőséget. A teljes adás visszanézhető a televízió médiatarjából ide kattintva.

You may also like...