Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ismét Komposztáló-szépségverseny - Nevezz be Te is! - Hulladekvadasz.hu

Ismét Komposztáló-szépségverseny – Nevezz be Te is!

Ismét Komposztáló-szépségverseny a komposztálás népszerűsítéséért, avagy nevezz be komposztálóddal és mutasd meg, hogy Te hogyan csinálod!

Szeptember első hetétől lehet nevezni a JÖN AlapítványNe égess, komposztálj!” őszi kampányban meghirdetett igazán egyedi szépségversenyre.

A komposztálás a legegyszerűbb újrahasznosítás!

Az eseményt 2018-ban a JÖN Alapítvány első alkalommal rendezte meg, ahol több mint 50 nevezőből végül csak egy maradhatott, aki  megnyerhette a versenyt és elvihette a fődíjat. Az I. Komposztáló-szépségverseny 2018 győztese a Cinege-tanya volt.

2018 komposztáló szépsége, a Cinege-tanya volt.

2018 komposztáló szépsége, a Cinege-tanya volt.

Vajon ki lesz az idei győztes?

A környezetvédelmi szervezet október hónap végéig várja a beérkező nevezéseket, ami után november 1-jével megkezdődik a verseny, Magyarország legszebb, leghasznosabb, legnagyobb, legtermékenyebb lakossági komposztáló díjáért.

Nevezési űrlap

A beküldött nevezések, akkor válnak elfogadottá, ha az űrlapon minden mezőt megfelelően kitöltött a résztvevő. Az eredményhirdetés december 1-én  az online felületen kerül kihirdetésre.

A Komposztáló-szépségverseny támogatója az Oázis kertészet.

Fontos tudnivalók:

  • A nevezési időszak szeptember 1. – október 31. / Meghosszabbítva november 3. éjfélig.
  • A szavazás november 1-től 30-ig tart.
  • Eredményhirdetés  december 1-je, vasárnap.
  • Minden létező komposzttal lehet nevezni.

Versenyszabályok:

  • A nevezési időben beérkezett versenyzők komposztálójáról készült képek felkerülnek a hulladekvadasz.hu honlapjára, ahol a szavazók (olvasók) bárkire szavazhatnak.
  • A legtöbb szavazatot elért versenyző a nyertes és övé a díj és a nyeremény.

Díj:

  • Komposztáló-szépségverseny győztesének járó elismerés.
  • Továbbá a nyertes számára az Oázis kertészet 20.000 Ft értékű vásárlási utalványt ajánl fel, ami a kertészeti áruházláncban használható fel.

[contact-form-7 id=”25373″ title=”kapcs_komposzt”]

You may also like...