Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tv-ben a Ne égess, komposztálj! kampány!

Ne égess, komposztálj! őszi szemléletformáló kampányról és annak hiánypótló elemeiről volt szó, az Én vagyok itt című műsorban az M2 Petőfi Tv-ben.

A Jövő Öko-Nemzedéke, röviden JÖN Alapítvány harmadik alkalommal indította el a komposztálás népszerűsítésére, az avarégetés visszaszorítására felépített évszakos kampányát. A környezetvédelmi szervezettől Szebenyi Péter beszélt a program elemeiről.

Az adás a M2 Petőfi Tv Youtube csatornájáról lehet visszanézni, megtekinteni. A műsorban szó volt a komposztálásról, az avarégetés ártalmairól, a II. Komposztáló-szépségversenyről és a JÖN faültetési nagyköveti programról.

Kövesd figyelemmel a hulladekvadasz.hu komposzt rovatát, illetve csatlakozz a facebookos közösségi KomPOSZTolok csoporthoz is, ahol rengeteg érdekességet és trükk található.

A komposztálás a legegyszerűbb újrahasznosítás!

Bárki meg tud vele birkózni, nem kell hozzá nagy tudomány, csak egy kis szándék.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek