Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tv-ben a Ne égess, komposztálj! kampány! - Hulladekvadasz.hu

Tv-ben a Ne égess, komposztálj! kampány!

Ne égess, komposztálj! őszi szemléletformáló kampányról és annak hiánypótló elemeiről volt szó, az Én vagyok itt című műsorban az M2 Petőfi Tv-ben.

A Jövő Öko-Nemzedéke, röviden JÖN Alapítvány harmadik alkalommal indította el a komposztálás népszerűsítésére, az avarégetés visszaszorítására felépített évszakos kampányát. A környezetvédelmi szervezettől Szebenyi Péter beszélt a program elemeiről.

Az adás a M2 Petőfi Tv Youtube csatornájáról lehet visszanézni, megtekinteni. A műsorban szó volt a komposztálásról, az avarégetés ártalmairól, a II. Komposztáló-szépségversenyről és a JÖN faültetési nagyköveti programról.

Kövesd figyelemmel a hulladekvadasz.hu komposzt rovatát, illetve csatlakozz a facebookos közösségi KomPOSZTolok csoporthoz is, ahol rengeteg érdekességet és trükk található.

A komposztálás a legegyszerűbb újrahasznosítás!

Bárki meg tud vele birkózni, nem kell hozzá nagy tudomány, csak egy kis szándék.

You may also like...