Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pünkösdhalmi Tó partját elöntötte a szemét - Hulladekvadasz.hu

Pünkösdhalmi Tó partját elöntötte a szemét

A Pünkösdhalmi Tó partját elöntötte a szemét, ami miatt a bejelentő a szigetszentmiklósi bányatavak környékét az ország szégyenének titulálja.

A bejelentésben kapott két sajnos a bejelentő igazát igazolja vissza. Tegyük hozzá nem egyedi esetről van szó. Hasonló már több esetben, szinte állandó módon az ország több pontjára is jellemző. Fontos kiemelni, hogy mindez egyes emberek műve. A Pest megyei településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A szigetszentmiklósi bányatavak környéke az ország szégyene, egy nyomortanya az egész környék. A vízben, a vízparton és a környék útjain a háztartási hulladéktól az építési törmelékig több tonna szemét, így a Pünkösdhalmi Tó partján és a 4079. u. mentén.”

A bejelentés időpontja: 2019.10.06.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg hulladék.

Helyszín/GPS: 47.398472, 19.063004

[codepeople-post-map]

A szigetszentmiklósi Pünkösdhalmi Tó szemetes helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...