Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bryan Adams szemetet szedett az óceán partján - Hulladekvadasz.hu

Bryan Adams szemetet szedett az óceán partján

Bryan Adams nem csak, hogy egy nagyszerű zenész, hanem egy környezetünkért aggódó, felelősen gondolkodó ember is, aki Uruguay partjainál szemetet szedett.

A közösségi médiában is igen aktív énekes a napokban posztolt egy bejegyzést, ahol a dél-Amerikai ország partján hívja fel a figyelmet a mindent beborító szemét problémájára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bryan Adams (@bryanadams) által megosztott bejegyzés,

Ma már szinte mindenki hallott az óceáni szemétszigetek súlyos hulladék-és ökológiai problémájáról, aminek megoldása még a mai napig várat magára.

Plastic Ocean, avagy a Műanyag Óceán

A környezetvédelmi szervezetünk, a JÖN Alapítvány országos filmvetítésébe kezdett. Egy korábbi adománygyűjtése alkalmából egy országos roadshowra gyűjtött, aminek a célösszege nem jött össze, de a film magyarítására szolgáló összeg igen.

A Műanyag Óceán című film vetítésével kapcsolatos részletekért kattints a képre.

A Műanyag Óceán című film vetítésével kapcsolatos részletekért kattints a képre.

A JÖN Alapítvány cégek, iskolák jelentkezését várja, hogy a filmet minél több helyen levetítse

A film magyarországi magyar szinkronos első vetítése a Budapesti Gazdasági Egyetemen tartották meg a Kutatók éjszakáján. A környezetvédelmi szervezet várja a vetítési helyszínek jelentkezését, ahova ingyen és bérmentve elviszi a filmet.

Bryan Adams nem az első világsztár, aki hasonlóképpen hívja fel a figyelmet az óceáni szemétszigetek problémájára.

Lewis Hamilton hulladékvadásznak állt

Lewis Hamilton hulladékvadásznak állt

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Lewis Hamilton, többszörös Forma 1-es versenyző hulladékvadásznak állt. Bízunk benne, hogy egyre több híresség ragad kesztyüt és fog szemetes zsákot és a példa ragadós lesz az emberek között is.

Szerveznél szemétszedési akciót? Akkor irány a szemetszedes.hu!

You may also like...