Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bryan Adams szemetet szedett az óceán partján

Bryan Adams nem csak, hogy egy nagyszerű zenész, hanem egy környezetünkért aggódó, felelősen gondolkodó ember is, aki Uruguay partjainál szemetet szedett.

A közösségi médiában is igen aktív énekes a napokban posztolt egy bejegyzést, ahol a dél-Amerikai ország partján hívja fel a figyelmet a mindent beborító szemét problémájára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bryan Adams (@bryanadams) által megosztott bejegyzés,

Ma már szinte mindenki hallott az óceáni szemétszigetek súlyos hulladék-és ökológiai problémájáról, aminek megoldása még a mai napig várat magára.

Plastic Ocean, avagy a Műanyag Óceán

A környezetvédelmi szervezetünk, a JÖN Alapítvány országos filmvetítésébe kezdett. Egy korábbi adománygyűjtése alkalmából egy országos roadshowra gyűjtött, aminek a célösszege nem jött össze, de a film magyarítására szolgáló összeg igen.

A Műanyag Óceán című film vetítésével kapcsolatos részletekért kattints a képre.

A Műanyag Óceán című film vetítésével kapcsolatos részletekért kattints a képre.

A JÖN Alapítvány cégek, iskolák jelentkezését várja, hogy a filmet minél több helyen levetítse

A film magyarországi magyar szinkronos első vetítése a Budapesti Gazdasági Egyetemen tartották meg a Kutatók éjszakáján. A környezetvédelmi szervezet várja a vetítési helyszínek jelentkezését, ahova ingyen és bérmentve elviszi a filmet.

Bryan Adams nem az első világsztár, aki hasonlóképpen hívja fel a figyelmet az óceáni szemétszigetek problémájára.

Lewis Hamilton hulladékvadásznak állt

Lewis Hamilton hulladékvadásznak állt

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Lewis Hamilton, többszörös Forma 1-es versenyző hulladékvadásznak állt. Bízunk benne, hogy egyre több híresség ragad kesztyüt és fog szemetes zsákot és a példa ragadós lesz az emberek között is.

Szerveznél szemétszedési akciót? Akkor irány a szemetszedes.hu!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek