Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Csempészcigaretta lerakat a Tisza töltésén - Hulladekvadasz.hu

Csempészcigaretta lerakat a Tisza töltésén

Csempészcigaretta lerakatra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a zöldhatáron, több mint 11 millió értékben.

A vámhivatal munkatársai több gyanús, cigarettacsempészetre is használt 22 fekete kartondobozt találtak a Tisza töltése melletti erdős, dús aljnövényzetes területén. A dobozokban összesen 11 ezer doboz adózatlan dohány rejtőzött. A dobozokat feltehetően egy korábbi ellenőrzés miatt hagyhatták hátra cigarettacsempészek.

A cigicsikkek okozta környezetszennyezésekről szóló cikkeink ide kattintva elérhetőek.

Az úgynevezett szajré körülbelül 11 millió forintot érő cigit jelenthet. Ez talán minden idők legkönnyebben lefoglalt csempészáruja is egyben.

Csempészcigaretta ha nem ér célba illegális hulladéklerakattá válik

A cigaretták így is szinte mindenhol hevernek a felelőtlen dohányosok miatt, de az még elképesztőbb, hogy 2019-ben is van, aki cigarettát csempészen. Azt hihetné az ember, hogy azok az idők elmúltak, hogy valaki ebből keresse a „fekete” kenyerét. A pénzügyőrök a 11 millió forintot érő füstölnivalót lefoglalták és ismeretlen elkövető ellen költségvetési csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek.

Bízunk benne, hogy az elkövető, elkövetők kilétére hamarosan fény derül és elnyerik az igazságszolgáltatás által a méltó büntetésüket. Gratulálunk a Nemzeti Adó-és Vámhivatal dolgozóinak a csempészáru felderítéséhet és annak eltakarításához is.

Forrás: Nemzeti Adó-és Vámhivatal facebook oldala.


Tennél az eldobott cigicsikkek ellen? Szervezz vagy csatlakozz a cigicsikkszedők önkéntesek egyre népszerűbb táborához.

Cigicsikkmentes.hu – A cigicsikkmentes Magyarországért!

You may also like...