Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

5 legegyszerűbben komposztálható zöldhulladék


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

5 legegyszerűbben komposztálható zöldhulladékot mutatja be legújabb videójában, Szebenyi Péter, környezetvédelmi influencer.

A komposztálás, mint már sokan tudják jól, a legegyszerűbb újrahasznosítás, amiben az ember csak indikátor szerepet tölt be, de a természet hajtja végbe. Magyarország lakossági hulladéktermelésének 20-30%-a csak zöldhulladék, aminek komposztálásával értékes humuszt állíthatunk elő. Az így létrejövő humuszt visszaforgathatjuk a talajba.

Az ősz beálltával nem csak az avarégetés problémája okoz sokaknak gondot, hanem a hatalmas mennyiségben felgyülemlett más típusú zöldhulladék, aminek egyetlen egészséges és ideális megoldása a helyben való komposztálás.

Érdekel a komposztálás? Komposzt rovatunk ide kattintva elérhető.

A videó a Környezetvédelem 1 percben című videósorozat második részeként jelent meg. Az első videó ide kattintva elérhető.

Gondoltad volna, hogy ez az 5 legegyszerűbben komposztálható zöldhulladék? Válaszodat írd meg kommentben.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek