Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
5 legegyszerűbben komposztálható zöldhulladék - Hulladekvadasz.hu

5 legegyszerűbben komposztálható zöldhulladék

5 legegyszerűbben komposztálható zöldhulladékot mutatja be legújabb videójában, Szebenyi Péter, környezetvédelmi influencer.

A komposztálás, mint már sokan tudják jól, a legegyszerűbb újrahasznosítás, amiben az ember csak indikátor szerepet tölt be, de a természet hajtja végbe. Magyarország lakossági hulladéktermelésének 20-30%-a csak zöldhulladék, aminek komposztálásával értékes humuszt állíthatunk elő. Az így létrejövő humuszt visszaforgathatjuk a talajba.

Az ősz beálltával nem csak az avarégetés problémája okoz sokaknak gondot, hanem a hatalmas mennyiségben felgyülemlett más típusú zöldhulladék, aminek egyetlen egészséges és ideális megoldása a helyben való komposztálás.

Érdekel a komposztálás? Komposzt rovatunk ide kattintva elérhető.

A videó a Környezetvédelem 1 percben című videósorozat második részeként jelent meg. Az első videó ide kattintva elérhető.

Gondoltad volna, hogy ez az 5 legegyszerűbben komposztálható zöldhulladék? Válaszodat írd meg kommentben.

You may also like...