Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Komposztálás szépségei a Kék Bolygó Magazinban

Komposztálás szépségei, avagy Magyarország II. Komposztáló-szépségversenye volt a témája MTVA Kék Bolygó Magazinnak. Komposztálni menő!

A JÖN Alapítvány Ne égess, komposztálj! őszi kampányának első számú célja az avar-és zöldhulladék égetésének visszaszorítása, a komposztálás népszerűsítése.

Fotó: Mtva - mediaklikk.hu

Fotó: Mtva – mediaklikk.hu

A magazin műsor stábja Szebenyi Péter, környezetvédelmi influencerhez, a JÖN Alapítvány elnökéhez ellátogatott, aki bemutatta a versenyt és hogy ő hogyan csinálja.

A humusz a komposzt alján található. / Fotó: Mtva - mediaklikk.hu

A humusz a komposzt alján található. / Fotó: Mtva – mediaklikk.hu

A műsor második részében Magyarország I. Komposztáló-szépségversenyének a győzteséhez, Cinege Tanyához látogatott el a televíziós stáb, akik Bruder Mártonnal beszélgettek.

Cinege tanya vezetője tavalyi győztes. / Fotó: Mtva - mediaklikk.hu

Cinege tanya vezetője tavalyi győztes. / Fotó: Mtva – mediaklikk.hu

Az idei verseny nevezési időszaka már véget ért, sőt, a szavazási időszaka november végéig tart, aminek a versenyzőire ide kattintva lehet szavazni.

A műsor viszanézhető a médiaklikk oldaláról.

Téged meggyőztek a komposztálás szépségei? Érdekel minket a véleményed, írd meg kommentben!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek