Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékvadász sztori: Így indult a legapróbb önkéntes


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Hulladékvadász sztori, avagy Magyarország legapróbb önkénteseinek története a véletlenek sorozataként még 2015-ben fogant meg Szebenyi Péter fejében.

Mindennek ellenére a sztori csak 2016 január 1-jével indult el, aminek a célja a lakosság aktivizálása a környezetünk megóvása érdekében.

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes!

Az oldal közel 4 évvel ezelőtti indulása óta több mint 4500 illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentés érkezett, amiből több mint 2000 megoldásra kerül a Hulladékvadászok közbenjárásának köszönhetően. Erről beszél videócsatornáján a történet korai eseményeinek a bemutatásával az oldalunk főszerkesztője.

A történet hamarosan továbbfolytatódik a legérdekesebb helyszíni terepszemlék bemutatásával, ami miatt érdemes feliratkozni Szebenyi Péter – környezetvédelmi influencer Youtube csatornájára.

2020 január 1-jével a Hulladékvadász sztori tovább folytatódik, hiszen a rendszerünk teljes mértékben megújul és kitakarítjuk Magyarországot!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek