Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász sztori: Így indult a legapróbb önkéntes - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász sztori: Így indult a legapróbb önkéntes

Hulladékvadász sztori, avagy Magyarország legapróbb önkénteseinek története a véletlenek sorozataként még 2015-ben fogant meg Szebenyi Péter fejében.

Mindennek ellenére a sztori csak 2016 január 1-jével indult el, aminek a célja a lakosság aktivizálása a környezetünk megóvása érdekében.

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes!

Az oldal közel 4 évvel ezelőtti indulása óta több mint 4500 illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentés érkezett, amiből több mint 2000 megoldásra kerül a Hulladékvadászok közbenjárásának köszönhetően. Erről beszél videócsatornáján a történet korai eseményeinek a bemutatásával az oldalunk főszerkesztője.

A történet hamarosan továbbfolytatódik a legérdekesebb helyszíni terepszemlék bemutatásával, ami miatt érdemes feliratkozni Szebenyi Péter – környezetvédelmi influencer Youtube csatornájára.

2020 január 1-jével a Hulladékvadász sztori tovább folytatódik, hiszen a rendszerünk teljes mértékben megújul és kitakarítjuk Magyarországot!

You may also like...