Hulladékvadász sztori: Így indult a legapróbb önkéntes

Van 1 %-od a tiszta környezetre? Ha igen, kérjük támogasd vele a hulladékvadászok szervezetét, a JÖN Alapítványt!Felajánlom az adó 1%-omat!

Hulladékvadász sztori, avagy Magyarország legapróbb önkénteseinek története a véletlenek sorozataként még 2015-ben fogant meg Szebenyi Péter fejében.

Mindennek ellenére a sztori csak 2016 január 1-jével indult el, aminek a célja a lakosság aktivizálása a környezetünk megóvása érdekében.

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes!

Az oldal közel 4 évvel ezelőtti indulása óta több mint 4500 illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentés érkezett, amiből több mint 2000 megoldásra kerül a Hulladékvadászok közbenjárásának köszönhetően. Erről beszél videócsatornáján a történet korai eseményeinek a bemutatásával az oldalunk főszerkesztője.

A történet hamarosan továbbfolytatódik a legérdekesebb helyszíni terepszemlék bemutatásával, ami miatt érdemes feliratkozni Szebenyi Péter – környezetvédelmi influencer Youtube csatornájára.

2020 január 1-jével a Hulladékvadász sztori tovább folytatódik, hiszen a rendszerünk teljes mértékben megújul és kitakarítjuk Magyarországot!

Ez is érdekelhet: