Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Soroksári szemétkupac számlákkal a Duna-part mellett

A soroksári szemétkupac ékes bizonyítéka annak, hogy már megint valaki nem bírt magával és kihordta a szemetét a Duna-partra vezető útra.

Ez a terület egy népszerű szemetelési gócpont ez Soroksáron, ahova évek óta folyamatosan hordják a szemetelők a hulladékukat illegálisan. A mostani esetnél tipikusan benne hagyták a szemétben a saját – vélhetően – személyes okirataikat, amivel akár önmagukat is lebuktathatják. Budapest XXIII. kerületéből érkezett bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Soroksári szemétkupac számlákkal a Duna-part mellett

Soroksári szemétkupac számlákkal a Duna-part mellett

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ezúton szeretném be jelenteni, hogy 2019. év december 13-án 18,00 után és 14-én 14,00 előtt ismeretlen személy vagy személyek illegális szemetet, lakossági és építési hulladékot raktak le a 23. Kerület Soroksár Szigetdűlő belső útja és a Szigetdűlő középső útja kereszteződésénél a Dunapart felé kb 15 méterre, a lerakót hulladékot le fotóztam és ekkor vettem észre egy borítékot amin név és cím is található, a boríték a szemét között volt, majd kb 1 óra múlva ismét arra járva egy személy a szemetet szét túrta, átt nézte erről videó felvételt készítettem amit a levelem mellé csatoltam! Kérem a tisztelt hatóságot, hogy intézkedjen az illegális szemét elszállításáról. Maradok tisztelettel, egy hulladékvadász!”

A bejelentés időpontja: 2019.12.14.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.416421, 19.102326

A soroksári szemétkupac helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek