Soroksári szemétkupac számlákkal a Duna-part mellett

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A soroksári szemétkupac ékes bizonyítéka annak, hogy már megint valaki nem bírt magával és kihordta a szemetét a Duna-partra vezető útra.

Ez a terület egy népszerű szemetelési gócpont ez Soroksáron, ahova évek óta folyamatosan hordják a szemetelők a hulladékukat illegálisan. A mostani esetnél tipikusan benne hagyták a szemétben a saját – vélhetően – személyes okirataikat, amivel akár önmagukat is lebuktathatják. Budapest XXIII. kerületéből érkezett bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Soroksári szemétkupac számlákkal a Duna-part mellett

Soroksári szemétkupac számlákkal a Duna-part mellett

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ezúton szeretném be jelenteni, hogy 2019. év december 13-án 18,00 után és 14-én 14,00 előtt ismeretlen személy vagy személyek illegális szemetet, lakossági és építési hulladékot raktak le a 23. Kerület Soroksár Szigetdűlő belső útja és a Szigetdűlő középső útja kereszteződésénél a Dunapart felé kb 15 méterre, a lerakót hulladékot le fotóztam és ekkor vettem észre egy borítékot amin név és cím is található, a boríték a szemét között volt, majd kb 1 óra múlva ismét arra járva egy személy a szemetet szét túrta, átt nézte erről videó felvételt készítettem amit a levelem mellé csatoltam! Kérem a tisztelt hatóságot, hogy intézkedjen az illegális szemét elszállításáról. Maradok tisztelettel, egy hulladékvadász!”

A bejelentés időpontja: 2019.12.14.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.416421, 19.102326

[codepeople-post-map]

A soroksári szemétkupac helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: