Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Soroksári szemétkupac számlákkal a Duna-part mellett - Hulladekvadasz.hu

Soroksári szemétkupac számlákkal a Duna-part mellett

A soroksári szemétkupac ékes bizonyítéka annak, hogy már megint valaki nem bírt magával és kihordta a szemetét a Duna-partra vezető útra.

Ez a terület egy népszerű szemetelési gócpont ez Soroksáron, ahova évek óta folyamatosan hordják a szemetelők a hulladékukat illegálisan. A mostani esetnél tipikusan benne hagyták a szemétben a saját – vélhetően – személyes okirataikat, amivel akár önmagukat is lebuktathatják. Budapest XXIII. kerületéből érkezett bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Soroksári szemétkupac számlákkal a Duna-part mellett

Soroksári szemétkupac számlákkal a Duna-part mellett

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ezúton szeretném be jelenteni, hogy 2019. év december 13-án 18,00 után és 14-én 14,00 előtt ismeretlen személy vagy személyek illegális szemetet, lakossági és építési hulladékot raktak le a 23. Kerület Soroksár Szigetdűlő belső útja és a Szigetdűlő középső útja kereszteződésénél a Dunapart felé kb 15 méterre, a lerakót hulladékot le fotóztam és ekkor vettem észre egy borítékot amin név és cím is található, a boríték a szemét között volt, majd kb 1 óra múlva ismét arra járva egy személy a szemetet szét túrta, átt nézte erről videó felvételt készítettem amit a levelem mellé csatoltam! Kérem a tisztelt hatóságot, hogy intézkedjen az illegális szemét elszállításáról. Maradok tisztelettel, egy hulladékvadász!”

A bejelentés időpontja: 2019.12.14.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.416421, 19.102326

[codepeople-post-map]

A soroksári szemétkupac helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás szemétszedési akció szervezésére!

Ha a bejelentés helyszínre vagy máshova közösségi szemétszedési akciót vagy akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...